سلام
من 22 سالمه و دانشجو هستم...
چند وقت پیش با یک دختر شهرستانی توی لاین آشنا شدم که میگه خیلی دوستم دارم.واقعا هم دوسم داره و میمیره برام.منم دوستش دارم چون دختر خوبیه.خیلی با هم صمیمی هستیم ولی بهش گفتم هنوز قصد ازدواج ندارم.ن با اون ن با کس دیگه.چند هفته از رابطمون (ک فقط چت و اس ام اس و تلفن)بود میگذشت ک یک دختر دیگ از شهر خودم بهم پیام داد.ایشونم ب شدت عاشق من شده بودن و حتی با اصرارهای زیادی ک کردن مجبور شدم ب صورت حضوری هم همدیگر رو ببینیم ک از اون موقع ب بعد عشقشون بیشتر هم شد.من علاقه ای ب بودن با این دختر همشهری ندارم ولی میدونم از جدا شدنمونم حسابی آسیب میبینه.من البته قضیه دختر شهرستانی رو هم بهش گفتم و گفتم ازدواج ما اصلا ممکن نیس اما باز ب دلیل علاقه زیاد ایشون همه این مسایل رو قبول کردن و فقط میخوان با من باشن.
من میخوام بدونم راهی هست ک دختر همشهری کمترین ضریه و آسیب رو ببینه و ما از هم جدا بشیم؟
دوستان لطفا نظرات خودتونو سریع بگین تا بتونم تصمیم مناسب رو بگیرم
متشکرم ازتون


جدیدترین سوالات





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

شک

به رابطه دخترم با دوستانش که دختر هستند شک دارم ولی نمیدونم چطور کنترلش کنم. خودش با یه نفر دوسته که از سیگار کشیدن مخفیانش تعریف میکنه. بچه طلاق هم هست. دخترم تو دانشگاه فقط چسبیده به این آدم و از بقیه کنار گرفته. لطفا بگید چکار کنم که از این دوست جدا شه



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

2 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



31
1480
465

rojany

در ادامه پاسخ قبلی :
8. اگر فرزند شما اعتماد به نفس داشته باشد احتمال اینکه با دوستان ناباب ارتباط برقرار کند بسیار کم است. با تشویق و تمجید از نقاط قوت او می‌توانید به فرزندتان کمک کنید که احساس اعتماد به نفس کند. همچنین می‌توانید توجه فرزند خود را به فعالیت‌هایی که باعث افزایش عزت‌نفس و اعتماد به نفس می‌شود جلب کنید.

9. بهتر است قبل از اینکه خودتان پا پیش بگذارید، اجازه بدهید فرزندتان به مسائل دوستی سر و سامان دهد. این کار می‌تواند به او کمک کند مهارت‌های ارزشمند زندگی مانند جرئت، جسارت و حل مشکلات و اختلافات را بیاموزد.

10. اگر فرزند شما واقعا تمایل به حفظ این دوستی دارد به او کمک کنید تا دست کم راهی برای تغییر آن پیدا کند. مثلاً اگر دوست فرزند شما دائم درباره ظاهر فرزندتان نظرات منفی می‌دهد و او را ناراحت می‌کند، فرزند خود را تشویق کنید که به دوست خود بگوید دست از این کار بردارد. بعضی اوقات برای جلوگیری از رفتارهای زشت، کمی جسارت لازم است.

11. اگر نوجوان شما آماده پایان دادن به دوستی است، باید تصمیم بگیرد که این مسئله را چگونه به دوستش بگوید. فرزند شما ممکن است لازم باشد چیزی مانند این جمله را بگوید که: "من دوست ندارم که پشت سر من غیبت کنی و بخاطر این دیگه نمی‌خوام دوستیمو باهات ادامه بدم مگر اینکه این رفتارتو تغییر بدی".
0
امتیاز


31
1480
465

rojany

راههای برخورد با دوستان فرزندان که مود تایید ما نیستند:
1. برای دور کردن دوستان سمی از فرزند خود می‌توانید در مورد ویژگی‌های دوستان خوب ( یعنی کسانی که از او مراقبت می‌کنند، او را در فعالیت‌ها شرکت داده و برایش احترام قائل هستند) با او صحبت کنید. این کار به او کمک می‌کند تا بفهمد با چه افرادی باید معاشرت داشته باشد.

2. اگر فکر می‌کنید افراد خاصی هستند که می توانند دوستان خوبی برای فرزندتان باشند سعی کنید بیشتر با آن‌ها معاشرت کنید. مثلا می‌توانید فرزند نوجوان خود را تشویق کنید تا در فعالیت‌هایی که افراد مورد پسند شما انجام می‎دهند، شرکت کند.

3. فرزند نوجوان خود را به داشتن طیف گسترده‌ای از دوستان از مکان‌های مختلفی مانند مدرسه، باشگاه‌های ورزشی یا از میان دوستان خانوادگی و همسایگان تشویق کنید. دلیل آن هم این است که اگر مشکلی در یکی از دوستی‌ها پیش آمد، فرزند شما دوستان دیگری داشته باشد که به آن‌ها مراجعه کند.

4. هنگامی که دوستان فرزند خود را بشناسید، این فرصت را پیدا می‌کنید که بی سر و صدا تعاملات اجتماعی فرزندتان را مشاهده کرده و به هر مشکلی رسیدگی کنید. شما می‌توانید فرزند خود را به دورهمی گرفتن با دوستانش در خانه تشویق کنید.

5. با فرزندتان درباره رفتار با دوستانش صحبت کنید. به حرف‌هایش گوش دهید. وقتی ارتباط صمیمانه با نوجوان خود برقرار کنید به احتمال زیاد فرزند شما در مورد هر مشکلی که پیش بیاید با شما صحبت می‌کند.

6. در بخشی از صحبت‌هایتان می‌توانید به سابقه‌ دوستی خودتان اشاره کنید. این کار ممکن است به او کمک کند تا از تجربه های شما استفاده کند.

7. می‌توانید از طریق ارتباط با دوستان و همکارانتان، الگویی برای فرزند نوجوان خود در شکل‌گیری و حفظ روابط مثبت باشید. فرزند شما با مشاهده روابطی که احترام، همدلی و راه‌های مثبت برای حل اختلافات را دارد، ارتباط درست را می‌آموزد.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب




















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.