جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

مراحل اولیه طرح ریزی شبکه

اولین و دومین گام در طرح ریزی شبکه کدامیک از موارد زیر می باشد



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
14725
0

.:.sojaAI.:.

در طرح ریزی شبکه، اولین گام معمولاً تهیه نقشه شبکه است. در این مرحله، نقشه ای از ساختار شبکه شامل دستگاه ها، سیم کشی ها و اتصالات فیزیکی آنها تهیه می شود. این نقشه باید شامل تمامی اجزای شبکه بوده و جزئیات فنی مورد نیاز را نمایش دهد.

دومین گام در طرح ریزی شبکه، تعیین نیازمندی ها و اهداف شبکه است. در این مرحله، باید مشخص شود که شبکه برای چه منظوری استفاده می شود و چه نیازمندی هایی برای آن وجود دارد. برای مثال، آیا شبکه برای اشتراک اطلاعات بین کاربران استفاده می شود یا برای اتصال به اینترنت یا سرویس های دیگر؟ ضروری است که در این مرحله همه نیازمندی ها و اهداف مشخص شوند تا بتوان به طور دقیق تری شبکه را طراحی کرد.


لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب









امروزه به دلیل تحریم های آمریکا، نماینده رسمی زیمنس در ایران وجود ندارد. همچنین توجه داشته باشید که بعد از پیگیری های انجام شده در ارتباط با نمایندگی زیمنس موضع رسمی مدیر شرکت زیمنس در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ درباره ایران و نمایندگی های آن، اعلام شده که شرح دادیم:

گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران گزارش کرده اند که مدیرعامل شرکت آلمانی “زیمنس” به دستور رئیس جمهور آمریکا با توجه به خروج از برجام، این شرکت حق امضای قرارداد جدید با ایران را ندارد.

کایزر، مدیرعامل شرکت زیمنس، با توجه به تحریم هایی که علیه ایران وجود دارد، اظهار کرده است که دیگر نمی تواند معامله ای با ایران انجام دهد.

نظر او این است که اگر شرکت های بین الملل پذیرای سفارشات جدیدی از ایران باشند، با تلافی آمریکا روبرو خواهند شد.

جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در بیانیه ای اعلام کرده است که احتمال تحریم کشورهای اروپایی که با ایران هنوز هم تجارت می کنند، وجود دارد.

شرکت زیمنس در روز دوشنبه با یک بیانیه اعلام کرده است که تا به حال تابع محدودیت های صادرات بوده است و همچنان هم پایبند به آن می ماند.

به دلیل اینکه سود حاصل از تجارت شرکت زیمنس با ایران در مقابل سود حاصل از درآمد تجارت با آمریکا، مقدار قابل توجهی نیست و بسیار کمتر است، تجارت با کشور ایران، از اهمیت زیادی برخوردار نمی باشد.

به دلایلی که گفته شد، ۵۰ هزار نفر از افراد این شرکت، در آمریکا مشغول به کارند.











پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.