سوالات با برچسب چگونگی


76

سوال


77

جواب

آخرین جواب ها با این برچسب

در اندروید و iPhone این امکان را دارید تا به روز کردن وضعیت واتساپ خود را در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها به اشتراک بگذارید. از این مقاله درباره حریم خصوصی وضعیت بیشتر بدانید.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در استوری های فیسبوک

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاشتن در استوری فیسبوک را بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید. لطفا توجه کنید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری در استوری فیسبوک ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید، سپس روی اشتراک گذاری در فیسبوک بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید.
  5. بعد از اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ دوباره باز می شود.
توجه:
  • اگر چندین به روز کردن وضعیت دارید، می توانید انتخاب کنید کدام به روز کردن وضعیت را در استوری فیسبوک به اشتراک بگذارید.
  • این ویژگی تنها در صورتی در دسترس است که یکی از برنامه های زیر روی دستگاه شما نصب باشد: فیسبوک در اندروید، فیسبوک لایت در اندروید یا فیسبوک در iOS.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در برنامه های دیگر

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاری ( یا ) را بزنید. لطفا توجه داشته باشید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید و سپس روی اشتراک گذاری بزنید.
  5. در فهرست اشتراک گذاری که ظاهر می شود، روی برنامه ای بزنید که می خواهید به روز کردن وضعیت را با آن به اشتراک بگذارید.

منابع



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

وضعیت واتساپ به شما امکان می دهد متن، عکس، فیلم و GI F به اشتراک بگذارید که پس از ۲۴ ساعت ناپدید می شوند. برای ارسال و دریافت تغییرات وضعیت مخاطبان خود، هم شما و هم مخاطبان باید شماره تلفن یکدیگر را در دفتر تلفن ذخیره کرده باشید.

برای مشاهده یا پاسخ دادن به به روز رسانی وضعیت مخاطب

  • برای مشاهده به روزرسانی وضعیت مخاطب روی وضعیت بزنید تا وضعیت مخاطب به روزرسانی شود.
  • برای پاسخ به یکی از به روزرسانی های مخاطب، هنگام مشاهده آن روی آیکون پاسخ بزنید.

برای ایجاد و ارسال به روز رسانی وضعیت

  1. برگه وضعیت را بزنید.
  2. بزنید:
    • افزودن یا' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من تا عکس بگیرید، ویدیو یا GIF ضبط کنید یا با کمک انتخابگر، عکس، ویدیو یا GIF موجود را انتخاب کنید. همچنین می توانید عنوان اضافه کنید یا عکس، ویدیو یا GIF را ویرایش کنید.
    • متن برای' rel='nofollow'> ( لینک ) ایجاد به روز کردن وضعیت متنی. می توانید برای اضافه کردن شکلک روی شکلک ، روی T برای انتخاب فونت یا روی رنگ برای' rel='nofollow'> ( لینک ) انتخاب رنگ پس زمینه بزنید.
  3. ارسال را بزنید.

همچنین، می توانید با رفتن به برگه گفتگوها و زدن روی دوربین ، به روز کردن وضعیت تصویری، ویدیویی یا GIF بسازید و ارسال کنید.

برای حذف به روز رسانی وضعیت خود

  1. برگه وضعیت را بزنید.
  2. روی بیشتر در وضعیت من بزنید.
  3. روی آیکون حذف > حذف بزنید.

برای بازارسال به روز کردن وضعیت خود

  1. برگه وضعیت را بزنید.
  2. روی بیشتر در وضعیت من بزنید.
  3. روی بازارسال بزنید.
  4. گفتگوهای شخصی یا گروه هایی را که می خواهید برای شان باز ارسال کنید، را جستجو یا انتخاب کنید.
  5. ارسال را بزنید.

چگونگی بی صدا یا صدادار کردن به روز رسانی وضعیت یک مخاطب

برای بی صدا کردن به روز رسانی وضعیت مخاطب

می توانید به روز رسانی وضعیت یک مخاطب خاص را بی صدا کنید تا دیگر در بالای برگه وضعیت ظاهر نشود.

  1. برگه وضعیت را بزنید.
  2. به روزرسانی وضعیت مخاطب را بزنید و نگه دارید.
  3. بی صدا > بی صدا را بزنید.
برای صدادار کردن به روز رسانی وضعیت مخاطب
  1. برگه وضعیت را بزنید.
  2. به پایین بروید تا به بخش «بی صداشده» برسید.
  3. به روزرسانی وضعیت مخاطب را بزنید و نگه دارید.
  4. صدادار کردن > صدادار کردن را بزنید.

منابع

  • چگونگی اشتراک گذاری وضعیت واتساپ با سایر برنامه ها را از این مقاله بیاموزید.
  • از این مقاله درباره حریم خصوصی وضعیت بیشتر بدانید.
  • چگونگی استفاده از وضعیت را اینجا بیاموزید: اندروید | iPhone


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

در اندروید، iPhone و KaiOS می توانید تصمیم بگیرید چه کسانی می توانند شما را به گروه ها اضافه کنند.

  1. به تنظیمات واتساپ بروید:
    • در اندروید: به گزینه های بیشتر > تنظیمات > حساب كاربری > حریم خصوصی > گروه ها بروید.
    • در iPhone: به تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > گروه ها بروید.
    • در KaiOS: گزینه ها > تنظیمات > حساب كاربری > حریم خصوصی > گروه ها را باز کنید.
  2. یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:
    • همه: هرکسی از جمله افراد خارج از دفترچه تلفن گوشیتان می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند.
    • مخاطبین من: فقط مخاطبین دفترچه تلفن گوشیتان می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند. اگر مدیر گروهی که در دفترچه تلفن گوشی شما نیست بخواهد شما را به گروهی بیافزاید، پیامی مبتنی بر عدم امکان افزودن شما به گروه دریافت خواهند کرد و می توانند دعوت به گروه یا ادامه را انتخاب کنند و سپس دکمه ارسال را بزنند تا دعوتنامه ای از طریق گفتگوی خصوصی برای پیوستن به گروه برایتان بفرستند. شما سه روز مهلت خواهید داشت تا آن دعوت را بپذیرید.
    • مخاطبین من به جز...: فق‍ط مخاطبین دفترچه تلفن گوشی شما به جز آنهایی که شما مستثنی کرده اید، می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند. بعد از انتخاب مخاطبین من به جز... می توانید کاربران مورد نظر برای حذف از لیست را جستجو یا انتخاب کنید. اگر مدیر گروهی که شما مستثنایش کرده اید بخواهد شما را به گروهی بیافزاید، پیامی مبتنی بر عدم امکان افزودن شما به گروه دریافت خواهند کرد و می توانند دعوت به گروه و سپس دکمه ارسال را بزنند تا دعوتنامه ای از طریق گفتگوی خصوصی برای پیوستن به گروه برایتان بفرستند. شما سه روز مهلت خواهید داشت تا آن دعوت را بپذیرید.
  3. اگر پرسیده شد، تمام یا قبول را بزنید.

توجه:

  • تنظیمات حریم خصوصی گروه در واتساپ وب یا دسکتاپ قابل دسترسی نیستند.


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

سوال و جواب ها با برچسب چگونگی


صفحه « چگونگی » در ویکیپدیا



چند سوال تصادفی




پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات