سوالات با برچسب وضعیت


23

سوال


19

جواب

پربازدید ترین های این برچسب
آخرین جواب ها با این برچسب

به روز کردن وضعیت شما را تنها افرادی می توانند مشاهده کنند که شماره تلفن آنها در دفترچه تلفن شما و شماره تلفن شما در دفترچه تلفن آنها باشد. می توانید به روز کردن وضعیت خود را با همه مخاطبان خود، یا با مخاطبان انتخاب شده به اشتراک بگذارید. به طور پیش فرض به روز کردن وضعیت شما با همه مخاطبان تان به اشتراک گذاشته می شود.

برای تغییر حریم خصوصی وضعیت خود

  1. وضعیت را بزنید.
    • اندروید: گزینه های بیشتر > حریم خصوصی وضعیت را بزنید.
    • iPhone: حریم خصوصی را بزنید.
    • Windows Phone: منو > تنظیمات حریم خصوصی را بزنید.
  2. یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:
    • مخاطبان من: همه مخاطبان شما به روز کردن وضعیت شما را ببینند.
    • مخاطبان من بجز ...: همه مخاطبان شما بجز افرادی که انتخاب می کنید، می توانند به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کنند.
    • فقط با ... به اشتراک بگذار: فقط مخاطبانی که انتخاب می کنید، می توانند به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کنند.
توجه:
  • تغییرات در تنظیمات حریم خصوصی شامل به روز کردن وضعیتی که قبلا ارسال شده اند نمی شود.
  • اگر رسید خواندن را غیرفعال کرده باشید، نمی توانید ببینید چه کسانی به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کرده اند. اگر مخاطب شما، رسید خواندن را غیرفعال کرده باشد، نمی توانید ببینید آیا آن ها به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کرده اند یا خیر.

به اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها

اگر به روز کردن وضعیت خود را به اشتراک بگذارید، محتوای به روز کردن وضعیت شما با سایر برنامه ها به اشتراک گذاشته می شود و رمزگذاری سرتاسری از آن محافظت نمی کند. هنگام اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ اطلاعات کاربری حساب شما را با فیسبوک یا سایر برنامه ها به اشتراک نمی گذارد.

منابع

  • چگونگی استفاده از وضعیت را بیاموزید در: اندروید | iPhone
  • چگونگی اشتراک گذاری وضعیت واتساپ با سایر برنامه ها را از این مقاله بیاموزید.


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

در اندروید و iPhone این امکان را دارید تا به روز کردن وضعیت واتساپ خود را در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها به اشتراک بگذارید. از این مقاله درباره حریم خصوصی وضعیت بیشتر بدانید.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در استوری های فیسبوک

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
  5. بعد از اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ دوباره باز می شود.
توجه:
  • اگر چندین به روز کردن وضعیت دارید، می توانید انتخاب کنید کدام به روز کردن وضعیت را در استوری فیسبوک به اشتراک بگذارید.
  • این ویژگی تنها در صورتی در دسترس است که یکی از برنامه های زیر روی دستگاه شما نصب باشد: فیسبوک در اندروید، فیسبوک لایت در اندروید یا فیسبوک در iOS.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در برنامه های دیگر

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاری ( یا ) را بزنید. لطفا توجه داشته باشید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید و سپس روی اشتراک گذاری بزنید.
  5. در فهرست اشتراک گذاری که ظاهر می شود، روی برنامه ای بزنید که می خواهید به روز کردن وضعیت را با آن به اشتراک بگذارید.

منابع



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

سوال و جواب ها با برچسب وضعیت


وضعیت حالت، شرط یا موقعیت است. وضعیت ممکن است به یکی از این‌ها اشاره داشته باشد: صفحه « وضعیت » در ویکیپدیا





چند سوال تصادفی




پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.