سوالات با برچسب خصوصی


33

سوال


48

جواب

آخرین جواب ها با این برچسب

به روز کردن وضعیت شما را تنها افرادی می توانند مشاهده کنند که شماره تلفن آنها در دفترچه تلفن شما و شماره تلفن شما در دفترچه تلفن آنها باشد. می توانید به روز کردن وضعیت خود را با همه مخاطبان خود، یا با مخاطبان انتخاب شده به اشتراک بگذارید. به طور پیش فرض به روز کردن وضعیت شما با همه مخاطبان تان به اشتراک گذاشته می شود.

برای تغییر حریم خصوصی وضعیت خود

  1. وضعیت را بزنید.
    • اندروید: گزینه های بیشتر > حریم خصوصی وضعیت را بزنید.
    • iPhone: حریم خصوصی را بزنید.
    • Windows Phone: منو > تنظیمات حریم خصوصی را بزنید.
  2. یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:
    • مخاطبان من: همه مخاطبان شما به روز کردن وضعیت شما را ببینند.
    • مخاطبان من بجز ...: همه مخاطبان شما بجز افرادی که انتخاب می کنید، می توانند به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کنند.
    • فقط با ... به اشتراک بگذار: فقط مخاطبانی که انتخاب می کنید، می توانند به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کنند.
توجه:
  • تغییرات در تنظیمات حریم خصوصی شامل به روز کردن وضعیتی که قبلا ارسال شده اند نمی شود.
  • اگر رسید خواندن را غیرفعال کرده باشید، نمی توانید ببینید چه کسانی به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کرده اند. اگر مخاطب شما، رسید خواندن را غیرفعال کرده باشد، نمی توانید ببینید آیا آن ها به روز کردن وضعیت شما را مشاهده کرده اند یا خیر.

به اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها

اگر به روز کردن وضعیت خود را به اشتراک بگذارید، محتوای به روز کردن وضعیت شما با سایر برنامه ها به اشتراک گذاشته می شود و رمزگذاری سرتاسری از آن محافظت نمی کند. هنگام اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ اطلاعات کاربری حساب شما را با فیسبوک یا سایر برنامه ها به اشتراک نمی گذارد.

منابع

  • چگونگی استفاده از وضعیت را بیاموزید در: اندروید | iPhone
  • چگونگی اشتراک گذاری وضعیت واتساپ با سایر برنامه ها را از این مقاله بیاموزید.


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

در اندروید، iPhone و KaiOS می توانید تصمیم بگیرید چه کسانی می توانند شما را به گروه ها اضافه کنند.

  1. به تنظیمات واتساپ بروید:
    • در اندروید: به گزینه های بیشتر > تنظیمات > حساب كاربری > حریم خصوصی > گروه ها بروید.
    • در iPhone: به تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > گروه ها بروید.
    • در KaiOS: گزینه ها > تنظیمات > حساب كاربری > حریم خصوصی > گروه ها را باز کنید.
  2. یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:
    • همه: هرکسی از جمله افراد خارج از دفترچه تلفن گوشیتان می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند.
    • مخاطبین من: فقط مخاطبین دفترچه تلفن گوشیتان می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند. اگر مدیر گروهی که در دفترچه تلفن گوشی شما نیست بخواهد شما را به گروهی بیافزاید، پیامی مبتنی بر عدم امکان افزودن شما به گروه دریافت خواهند کرد و می توانند دعوت به گروه یا ادامه را انتخاب کنند و سپس دکمه ارسال را بزنند تا دعوتنامه ای از طریق گفتگوی خصوصی برای پیوستن به گروه برایتان بفرستند. شما سه روز مهلت خواهید داشت تا آن دعوت را بپذیرید.
    • مخاطبین من به جز...: فق‍ط مخاطبین دفترچه تلفن گوشی شما به جز آنهایی که شما مستثنی کرده اید، می توانند شما را بدون نیاز به تاییدتان به گروهی بیافزایند. بعد از انتخاب مخاطبین من به جز... می توانید کاربران مورد نظر برای حذف از لیست را جستجو یا انتخاب کنید. اگر مدیر گروهی که شما مستثنایش کرده اید بخواهد شما را به گروهی بیافزاید، پیامی مبتنی بر عدم امکان افزودن شما به گروه دریافت خواهند کرد و می توانند دعوت به گروه و سپس دکمه ارسال را بزنند تا دعوتنامه ای از طریق گفتگوی خصوصی برای پیوستن به گروه برایتان بفرستند. شما سه روز مهلت خواهید داشت تا آن دعوت را بپذیرید.
  3. اگر پرسیده شد، تمام یا قبول را بزنید.

توجه:

  • تنظیمات حریم خصوصی گروه در واتساپ وب یا دسکتاپ قابل دسترسی نیستند.


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

سوال و جواب ها با برچسب خصوصی


معنای واژهٔ «خصوصی» را در ویکی‌واژه ببینید. بخش خصوصی خصوصی‌سازی حریم خصوصی حقوق خصوصی خصوصی، فیلم ایرانی (۱۳۹۰) این صفحهٔ ابهام‌زدایی مقاله‌های مرتبط با عنوان همین صفحه، خصوصی را فهرست می‌کند. اگر یک پیوند داخلی شما را به اینجا هدایت کرده‌است، در صورت تمایل آن پیوند را برای اشارهٔ مستقیم به مقالهٔ مورد نظر تغییر دهید. صفحه « خصوصی » در ویکیپدیا





چند سوال تصادفی




پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.