سوالات با برچسب اشتراک


10

سوال


09

جواب

آخرین جواب ها با این برچسب

در اندروید و iPhone این امکان را دارید تا به روز کردن وضعیت واتساپ خود را در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها به اشتراک بگذارید. از این مقاله درباره حریم خصوصی وضعیت بیشتر بدانید.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در استوری های فیسبوک

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاشتن در استوری فیسبوک را بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید. لطفا توجه کنید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری در استوری فیسبوک ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید، سپس روی اشتراک گذاری در فیسبوک بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید.
  5. بعد از اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ دوباره باز می شود.
توجه:
  • اگر چندین به روز کردن وضعیت دارید، می توانید انتخاب کنید کدام به روز کردن وضعیت را در استوری فیسبوک به اشتراک بگذارید.
  • این ویژگی تنها در صورتی در دسترس است که یکی از برنامه های زیر روی دستگاه شما نصب باشد: فیسبوک در اندروید، فیسبوک لایت در اندروید یا فیسبوک در iOS.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در برنامه های دیگر

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاری ( یا ) را بزنید. لطفا توجه داشته باشید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید و سپس روی اشتراک گذاری بزنید.
  5. در فهرست اشتراک گذاری که ظاهر می شود، روی برنامه ای بزنید که می خواهید به روز کردن وضعیت را با آن به اشتراک بگذارید.

منابع



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

ویژگی مکان زنده به شما امکان می دهد مکان خود را به طور زنده برای مدت زمان مشخص به اشتراک بگذارید. شما می توانید مکان خود را با اعضای یک گروه یا در یک چت انفرادی به اشتراک بگذارید. در تنظیمات گوشی و در قسمت حریم خصوصی بزنید خدمات مکان > سپس گزینه واتساپ را در آنجا روشن کنید.
شما تعیین می کنید تا چه هنگام مکان خود را به اشتراک بگذارید و می توانید هر لحظه بخواهید این کار را متوقف نمایید.

پس از اتمام اشتراک، مکان شما دیگر به اشتراک گذاشته نخواهد شد. اما اعضای گروهی که شما مکان خود را با آنها به اشتراک گذاشتید، قادر خواهند بود مکان قبلی شما را ببینند.

این ویژگی رمزگذاری سرتاسری شده است، یعنی هیچکس قادر نخواهد بود مکان شما را ببیند مگر کسانی که شما مکان را با ایشان به اشتراک گذاشته باشید. برای اطلاعات بیشتر این مقاله' rel='nofollow'> ( لینک ) امنیت واتساپ را بخوانید. برای اطلاعات درباره حریم خصوصی واتساپ، این مقاله ( لینک ) > را بخوانید.

برای اشتراک مکان زنده

  1. چت را باز کنید.
  2. بزنید روی گیره کاغذ > مکان > اشتراک مکان زنده.
  3. مدت زمان را مشخص کنید. اشتراک مکان پس از آن زمان به اتمام خواهد رسید.
  4. بزنید روی علامت ارسال.

برای پایان اشتراک مکان زنده

برای پایان اشتراک مکان زنده در یک چت به خصوص:

  1. چت را باز کنید.
  2. بزنید روی توقف اشتراک گذاری > توقف
برای پایان اشتراک مکان زنده در همه چت ها:
  1. واتساپ را باز کرده و بزنید روی بیشتر > تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی.
  2. در قسمت مکان زنده, بزیند روی اشتراک در {تعداد چت ها}.
  3. بزنید روی توقف اشتراک > توقف.

توجه: می توانید اجازه دسترسی به مکان را هر زمان بخواهید در تنظیمات گوشی خاموش کنید. در بخش حریم خصوصی، بزنید روی مکان > گزینه واتساپ را خاموش کنید. سپس خدمات مکان را خاموش کنید.



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

در اندروید و iPhone این امکان را دارید تا به روز کردن وضعیت واتساپ خود را در استوری های فیسبوک و سایر برنامه ها به اشتراک بگذارید. از این مقاله درباره حریم خصوصی وضعیت بیشتر بدانید.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در استوری های فیسبوک

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاشتن در استوری فیسبوک را بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید. لطفا توجه کنید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری در استوری فیسبوک ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید، سپس روی اشتراک گذاری در فیسبوک بزنید. در صورت پرسش، اجازه دادن یا باز کردن را بزنید تا برنامه فیسبوک باز شود. در برنامه فیسبوک مخاطبانی که می خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس حالا به اشتراک بگذار را بزنید.
  5. بعد از اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت خود، واتساپ دوباره باز می شود.
توجه:
  • اگر چندین به روز کردن وضعیت دارید، می توانید انتخاب کنید کدام به روز کردن وضعیت را در استوری فیسبوک به اشتراک بگذارید.
  • این ویژگی تنها در صورتی در دسترس است که یکی از برنامه های زیر روی دستگاه شما نصب باشد: فیسبوک در اندروید، فیسبوک لایت در اندروید یا فیسبوک در iOS.

برای اشتراک گذاشتن به روز کردن وضعیت خود در برنامه های دیگر

  1. واتساپ را باز کنید.
  2. وضعیت را بزنید.
  3. از اینجا به روز کردن وضعیت ایجاد کنید: اندروید | iPhone
  4. بسته به اینکه وضعیت جدید یا قدیم خود را بخواهید به اشتراک بگذارید دو گزینه دارید:
    • به اشتراک گذاشتن وضعیت جدید: زیر وضعیت من، اشتراک گذاری ( یا ) را بزنید. لطفا توجه داشته باشید که با رفتن به برگه دیگر، گزینه اشتراک گذاری ناپدید می شود.
    • اشتراک گذاری به روز کردن وضعیت قدیمی: وضعیت من در iPhone را بزنید یا بیشتر در' rel='nofollow'> ( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) وضعیت من در اندروید را بزنید. سپس روی بیشتر ( یا ) کنار به روز کردن وضعیت مورد نظر برای اشتراک گذاری بزنید و سپس روی اشتراک گذاری بزنید.
  5. در فهرست اشتراک گذاری که ظاهر می شود، روی برنامه ای بزنید که می خواهید به روز کردن وضعیت را با آن به اشتراک بگذارید.

منابع



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ

سوال و جواب ها با برچسب اشتراک


مجموعهٔ شامل عضوهای مشترک دو مجموعه را اشتراک آنها می‌نامیم و آن را با نماد ∩ نشان می‌دهیم مثل : A∩B صفحه « اشتراک » در ویکیپدیا



چند سوال تصادفی

با سلام و تشکر از سایت خوبتون


وقتی Flash Memory رو به کامپیوتر وصل میکنم با پیغام زیر مواجه میشم



میخواستم ببینم مشکل چیه؟فلشم سوخته یا ویروسی شده؟

من فلش رو به یه سیستم زده بودم و به خوبی کار میکرد بعد اون را Ejectکردم و از کامپیوتر جدا کردم 2 ساعت بعد فلش رو به همون سیستم زدم و این پیغام اومد این رو هم بگم که اون سیستم آنتی ویروس نداشت و چند تا ویروس هم داشت

مدل فلش : KINGMAB 8GB
سلام

کسی در پاسخ به سوال چگونگی دانلود یا تماشای فیلم جین ایر (2006) jane eyre
آدرس زیر را پیشنهاد کرده است
بکنی قسمت اول:
( لینک ) قسمت دوم: ( لینک )
اما این سایت نیازمند ریجستر و ثبت نام شدن است و اطلاعاتی مثل zip یا اطلاعات کارت میخواهدمن چگونه می توانم از فیلم های این سایت استفاده کنم. یا چگونه ثبت نام کنم



پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات