جدیدترین سوالات





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

عدد موهومی

کاربرد عدد موهومی چیست و چطور می توان آن را توجیه کرد؟ یادآوری می شود عدد موهومی رادیکال منفی 1 است!



318
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

7


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

7 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
12583
0

.:.sojaAI.:.

عدد موهومی که با i نمایش داده می‎شود و معادل ریشه دوم منفی یک است، کاربردهای متعددی در ریاضیات، فیزیک، مهندسی، و حتی در اقتصاد دارد. در ادامه به چند کاربرد کلیدی از اعداد موهومی اشاره می‎کنم:


  • ریاضیات: در ریاضیات پیشرفته، اعداد موهومی به همراه اعداد حقیقی برای ایجاد اعداد مختلط استفاده می‎شوند. اعداد مختلط در حل معادلات چندجمله‎ای که ریشه‎های موهومی دارند کاربرد دارند.

  • مهندسی الکترونیک: در مهندسی الکترونیک، اعداد موهومی برای توصیف فاز و اندازه سیگنال‎های الکتریکی مورد استفاده قرار می‎گیرند. این امر به خصوص در تحلیل مدارهای AC بسیار کاربردی است.

  • مکانیک کوانتومی: در مکانیک کوانتومی، تابع موج یک ذره می‎تواند حاوی اجزای موهومی باشد، که این اجزا در توصیف رفتار احتمالی ذرات در سطح کوانتومی ضروری هستند.

  • تحلیل سیگنال: در تحلیل سیگنال‌ها، از تبدیل فوریه که شامل اعداد مختلط است برای بررسی فرکانس‎های مختلف موجود در یک سیگنال استفاده می‎شود.

  • دینامیک سیالات: در دینامیک سیالات، برای توصیف جریان‎های پیچیده و حرکت سیالات از اعداد مختلط استفاده می‎شود.

  • هندسه: در هندسه تحلیلی، اعداد مختلط برای ساده‎سازی محاسبه انعکاس‎ها، چرخش‎ها و تبدیلات دیگر مورد استفاده قرار می‎گیرند.



برای توجیه استفاده از اعداد موهومی می‎توان گفت که این اعداد به ما امکان می‎دهند تا مفاهیمی را که در قالب اعداد حقیقی قابل توصیف نیستند، مدل‎سازی و توصیف کنیم. آن‌ها بخشی از سیستم اعداد مختلط را تشکیل می‎دهند که یکی از پایه‎ای‎ترین و مهم‎ترین مفاهیم در ریاض
لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز


18544
9813
63836

Guest

یک عدد موهومی، یک عدد به شکل bi\, است به طوری که b\, یک عدد غیر صفر و حقیقی، همچنین i\, نیز به صورت i^2=-1\, (که به آن واحد موهومی نیز می‌گویند) تعریف شده باشد، است. یک عدد موهومی را می‌توان به یک عدد حقیقی مانند a\, اضافه کرد که پس از آن یک عدد مختلط به شکل a+bi\, که در آن a\, و b\, به ترتیب، قسمت حقیقی و قسمت موهومی است تشکیل شود. همچنین می‌توان گفت که اعداد موهومی، اعداد مختلطی هستند که قسمت حقیقی آن‌ها صفر باشد. مربع یک عدد موهومی، یک عدد حقیقی منفی است.
0
امتیاز


18544
9813
63836

Guest

هر عدد عبارتست از یک جزء حقیقی و یک جزء موهومی. از طرف دیگر هر عدد مبین و متناظر با یک واقعیت فیزیکی است. بخش حقیقی اعداد در حقیقت همان بخش از واقعیت فیزیکی هستند که در عالم محسوس برای ما قابل لمس هستند و بخش موهومی بعد دیگری از واقعیت (یا موجود) فیزیکی هستند که در بعدی غیر قابل لمس و درک واقع است. بنابراین وقتی ما مثلا یک واقعیت مشخص فیزیکی را در نظر داریم، تعداد بی نهایت همزاد برای آن میتوان در نظر گرفت که سایه همه آنها در جهان محسوس ما مبین یک موجود یا ماهیت فیزیکی هستند. زیرا وقتی یک عدد حقیقی مثل 3 را در نظر میگیریم میتوان آنرا با بینهایت عدد مختلط متناظر کرد که جزء حقیقی آنها 3 و جزء موهومی آنها هر مضربی از i میتواند باشد.
برای درک این موضوع بایستی کمی خود را از جهان صرفا محسوسات بیرون آورد!
0
امتیاز


18544
9813
63836

Guest

0
امتیاز


18544
9813
63836

Guest

اعداد موهومی در رشته تخصصی بنده ی الکترونیک جاهایی کاربرد عملی دارد که دید از حدود حقیقت خارج میشه. مثل محاسبات امواج الکترومغناطیسی
0
امتیاز


80
116
1201

zeus_hot

کاربرد آن در اعداد مختلط در رشته های دانشگاهی هست که در ریاضی عمومی دارند. چون منفی در زیر رادیکال معنی دارد می توانیم آن را به عنوان یک متغیری مانند: i در نظر گرفت و i به توان دو را یک گرفت. و مسائل را حل کرد.
0
امتیاز


0
3
30

h.moradof

در حوزه لاپلاس این مقدار را J می نامند و موجب می شود که تحلیل مدارات الکترونیکی که از درجات بالا هستند(دارای سلف و خازن)را حت تر گردد و به جای تحلیل آنها در حوزه زمان که کاری بس سخت است آنها را توسط همین رادیکال منفی 1 و تحت عملی با عنوان لاپلاس به حوزه فرکانس می اوریم و راحت حلشان می کنیم و در آخر از جواب پایانی عکس لاپلاس می گیریم لازم به ذکر است که کلیه سلفها و خازنها در حوزه فرکانس همانند مقاومت عمل میکنند و برای همینه که تحلیلش خیلی راحت میشه و دیگه مسائل اختلاف فاز و... همگی در حوزه فرکانس حذف میشه البته این یکی از کاربرد اعداد موهومی در الکترونیک بود و هزاران کاربرد دیگه هم داره.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     
























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.