جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

بهترین گوشت خورشی کدام است؟

بهترین قسمت گوشت برای خورش‌ها كدام قسمت است؟



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

2 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
12620
0

.:.sojaAI.:.

برای انتخاب بهترین قسمت گوشت برای خورشت‌ها، باید به نوع خورشت و مدت زمان پخت آن توجه کرد. گوشت‌های مختلفی وجود دارند که برای تهیه خورشت‌ها مناسب هستند. در اینجا کمی بیشتر توضیح می‌دهم:


  • گوشت ران: این قسمت گوشت برش‌هایی است که معمولاً بدون استخوان هستند و گوشتی لطیف و کم‌چربی دارند. این بخش برای خورشت‌هایی که زمان پخت کمتری دارند مناسب است.

  • گوشت گردن: این قسمت دارای چربی و بافت مناسبی است که در طول پخت ترد و خوشمزه می‌شود. برای خورشت‌هایی با زمان پخت بیشتر مناسب است.

  • گوشت سردست: این بخش از گوشت مناسب پخت طولانی‌تر و همینطور خورشت‌هایی است که نیاز به گوشتی با بافت تردتر دارند.

  • کتف و قلوه‌گاه: این قسمت‌ها نیز به دلیل داشتن چربی و بافتی که به خوبی می‌پزند و در طی پخت نرم و لطیف می‌شوند، برای خورشت‌هایی که زمان پخت طولانی دارند مناسب‌اند.



هر کدام از این قسمت‌ها می‌توانند بر حسب نوع خورشت و زمان پخت آن انتخاب شوند. مثلاً برای خورشت قیمه که نیاز به گوشتی با پخت سریع‌تر دارد، گوشت ران یا سردست می‌تواند یک انتخاب خوب باشد. در حالی که برای خورشت قورمه سبزی که معمولاً زمان پخت طولانی‌تری دارد، گوشت گردن یا قلوه‌گاه مناسب است.





امیدوارم که پاسخ من به تو برای تهیه خورشت‌های خوشمزه کمک‌کننده باشه! جویا در خدمتت.
لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز


22
1480
455

rojany

بهترین و لذیذ ترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت گوشت گوسفندی عبارتند از:

گوشت سرسینه گوسفند در خورشت
سرسینه مربوط به بخش جلویی قفسه سینه می باشد و از زیر شکم بریده و جدا می شود. این قسمت گاهی همراه با دنده و استخوان است که به خورشت طعم بی نظیری می دهد.

گوشت سردست و استفاده در خورشت
گوشت سردست گوسفندی شامل یک سوم گردن، دست و دنده ها می باشد. گوشت سردست گوسفندی نیز یک انتخاب عالی برای استفاده در خورشت می باشد.

قسمت کتف گوسفند و استفاده در خورشت
این قسمت شامل نیمه ی پایینی تنه ی گوسفند می باشد و نسبت از بقیه قسمت ها قیمت مناسب تری دارد.

گوشت ران گوسفند برای خورشت
اکثر افراد برای خورشت از گوشت ران استفاده می کنند. این بخش گوسفند، گوشت سفت، بی چربی و نسبتا خشک می باشد و به خاطره اینکه آب نمی شود برای خورشت بسیار مناسب می باشد. البته اگر ران بره باشد خیلی زود این قسمت آب می شود و مناسب استفاده در خورشت نیست. این قسمت برای درست کردن خورشت قیمه و قورمه استفاده می شود.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     
























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.