جدیدترین سوالات

جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

برشته کردن آجیل

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



22
1480
455

rojany

نکات مهم و اصولی در تهیه آجیل خانگی

مغز‌ها و دانه ها را به صورت جداگانه بو دهید، زیرا بعضی از مغز‌ها برای بو داده شدن به حرارت کمتری نیاز دارند و بعضی حرارت بیشتری لازم دارند.
درجه حرارت و زمان مورد نیاز برای خشک کردن و بو دادن آجیل بستگی به حجم و خشکی آن دارد.
در حین بو دادن آجیل مرتب آن را به هم بزنید تا نسوزد.
در صورتی که تمایل دارید، نمک به صورت سفید روی سطح آجیل بچسبد، کمی نشاسته (به اندازه نمک) در آب حل کنید.
تهیه آجیل بو داده در فر :

در این بخش برای آن دسته از عزیزانی که مایکروویو نداشته و یا تمایل دارند با فر این کار انجام دهند، تهیه آجیل بو داده در فر را آورده ایم. از فر در خصوص تخمه کدو، آفتابگردان با این ترتیب می توان استفاده کرد در غیر این صورت باید مدت زمان آن را کمتر کرده و دفعات هم زدن را نزدیک بهم کرد؛ برای شروع مغز مورد نظر را آماده کنید (اگر از تخم کدو استفاده می کنید آن ها را شسته و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود)، سینی فر را چرب کرده و آجیل مورد نظر را کف آن بریزید و نمک بپاشید همچنین با استفاده از آبپاش تمیز روغن را روی آجیل ها نیز اسپری کنید؛ سپس سینی برای مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید و هر 5 یا 10 دقیقه آن را هم بزنید؛ آجیل بو داده شما آماده است.
با استفاده از فر :

مغزها را در سینی بریزید و روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار بدهید.
مشروط بر اینکه گه گاه آنها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت برشته شوند.
نکته: باید توجه داشت زمانی که بادام مرطوب است نمک بزنید تا کمی شور شود.
در مغز پسته یک قاشق مرباخوری نمک و یک استکان آب بریزید تا نمک جذب شود بعد آن را برشته کنید.
با استفاده از مایکروفر :

آجیل را در ظرفی تخت بریزید و مخلوطی از آب، آبلیمو، نمک و زعفران را به آن اضافه کنید.
مراحل دستور بو دادن آجیل :

ظرف را بدون درپوش به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با درجه حداکثر در دستگاه گذاشته و در این فاصله یک بار آن را زیر و رو کنید.
می توان به مواد بالا بنا به سلیقه خود کمی گلپر، فلفل سیاه، شکر و یا اقلام آجیل شیرین را اضافه کرد.
بهتر است نخود را جداگانه تفت دهید زیرا اگر با بقیه مواد بریزید امکان دارد بسوزد.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     
























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.