سوال های تصادفی



کسی می دونه این سایت کارش دقیقا چیه؟؟؟
( لینک )
بهم ایمیل داده که عضوش بشم و کارام رو با اون انجام بدم


جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

در واتساپ مفقود شدن گوشی Whatsapp

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده



5583
8388
16373

guest

در موارد ناخوشایندی که گوشی شما مفقود یا دزدیده شود، واتساپ به شما کمک می کنیم تا هیچکس نتوانید به اطلاعات واتساپ شما دست پیدا کند.

چه باید کرد

  1. سیم کارت خود را قفل کنید. شما باید هر چه سریعتر با اپراتور تلفن همراه خود تماس گرفته و سیم کارت خود را قفل کنید. این باعث می شود که هیچکس نتواند واتساپ را دوباره روی آن گوشی تایید کند، چرا که برای باز کردن حساب واتساپ باید قابلیت دریافت اس ام اس یا تماس تلفنی وجود داشته باشد.

  2. در این زمان دو گزینه در اختیار دارید:

  • از یک سیم کارت جدید ولی همان شماره تلفن برای فعال کردن حساب واتساپ خوداستفاده نمایید. این سریعترین راه برای بستن واتساپ در گوشی مفقودی است.** واتساپ را می توان همزمان فقط روی یک گوشی و با یک شماره داشت.

  • به واتساپ ای میل بزنید و در بدنه ای میل بنویسید "مفقودی/دزدیده شده: لطفا حساب مرا ببندید" و شماره خود را نیز در قالب کامل بین المللی به شرح اینجا برای واتساپ ارسال کنید. لطفا بدانید واتساپ نمی توانیم در یافتن گوشی به شما کمک کنیم. بستن حساب از طریق یک گوشی دیگر ممکن نیست.

توجه

  • اگر برای غیر فعال کردن واتساپ با واتساپ تماس نگیرید، حتی با سیم کارت قفل شده و سرویس تلفنی که قطع شده نیز می توان از واتساپ با وای فای استفاده کرد.

  • ما قادر به یافتن گوشی شما نیستیم و فعال کردن واتساپ از طریق گوشی دیگر امکان پذیر نیست.

  • اگر با استفاده از گوکل درایو، iCloud یا وان درایو پیش از مفقود شده گوشی پشتیبان گیری کرده باشید، شاید بتوانید تاریخچه مکالمات خود را بازیابی نمایید. در این باره بیشتر بدانید: Android | iPhone | Windows Phone.

هنگام غیر فعال کردن یک حساب کاربری چه اتفاقی می افتد

  • حساب حذف نمی شود.
  • مخاطبین عکس پروفایل شما را می بینند.
  • مخاطبین می توانند برای شما پیام بفرستند که تا ۳۰ روز در حالت معلقه می مانند.
  • اگر پیش از حذف شدن حساب کاربری آن را فعال کنید، پیام های معلقه را دریافت کرده و باز هم عضو گروه های قبلی خواهید بود.
  • اگر تا ۳۰ روز حساب کاربری خود را فعال نکنید، حساب شما حذف خواهد شد.


منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     





2000 تومان هدیه بهترین جواب



















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات