سوال های تصادفی

سلام.
من در حال برنامه نویسی از طریق wpf و تکنولوژی entity framwork هستم.
من توی این برنامه کاری کردم که بشه یک سری استاد مشخصاتشون همراه با یک یوزر نیم و پسورد بشه براش تعریف کرد همچنین بشه چندین درس رو برای سیستم تعریف کرد.این ها هر کدوم جدول خاص خودشونو دارن.
من میخوام بتونم هر درس رو به استادا اختصاص بدم جوری که هر استاد وقتی با یوزر نیم و پسوردش وارد سیستم میشه بتونه دروس مربوط به خودش براش بالا بیاد
لطفا کمکم کنید.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 165  بازدید

عمیق ترین موضوعی که در زندگی فکرتو به خودش مشغول کرده چی بوده؟
از گروه : سایر سوال و جواب های اجتماعی 242  بازدید

میخواستم ببینم درس مدار منطقی در کنکور کاردانی به کارشناسی می آید؟
از گروه : دروس رشته برق 2053  بازدید

دلایل گرایش به مصرف مواد مخدر در جوانان چیست؟
از گروه : سوالات گوناگون 699  بازدید

آیا امکان دارد مدل گوشی افراد را از روی شماره تلفن همراه شان پیدا کرد؟
از گروه : سوالات گوناگون 717  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

جهت و مقدار میدان

جهت ومقدار میدان در داخل وخارج پوسته کروی وهمچنین پوسته ی استوانه ای با ارائه شکل و راه حل باتشکر


105
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




3823
7308
10607

Guest
با سلام
این سوال یک سوال کلاسیک و عمومی است که در هر کتاب درسی یافت میشود.
مراجعغه شود به متن کتاب درسی الکترومغناطیس میلفورد (معمولا در ترم 4 رشته فیزیک تدریس میشود ) و همچنین در کتاب الکترو دینامیک جان دیوید جکسون (در ترم اول کارشناسی ارشد فیزیک معمولا این کتاب تدریس میشود.)
از طریق بارهای تصویری ساده تر حل میشود.شکل های مربوطه و رهیافت حل مسئله به طور کامل در متن کتاب درسی موجود میباشد.
با تشکر
0
امتیاز





کاربر میهمان
     




1650 تومان هدیه بهترین جواب
با سلام و خسته نباشی خدمت اعضای گروه کدی که من نوشتم کد قاعده کرامر برای حل سه معادله سه مجهول است،منتها یه اشکال در این کد است، موقعی من کد را ران میکنم فقط یه جواب از سه جواب را به من می دهد.اگه امکان داره یه نگاهی بهش بندازین و اشکالش را درج کنین.با تشکر.
 #include<stdio.h>
 
#include<conio.h>
#include<math.h>
main()
{
int i,j,k,l,m=0,y,u,r;
float d,determ=1.0,a[3][3],b[3],x[3],c[3][3],deltam[3],delta=1.0,p[3][3],q[3];
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
printf("matris a");
scanf("%f",&a[i][j]);
}
}
for(l=0;l<=2;l++)
{
printf("bordar b");
scanf("%f",&b[l]);
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
c[i][j]=a[i][j];
}}
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=c[j][i]/c[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
c[j][k]=c[j][k]-(d*c[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j)
determ=determ*c[i][j];
}
}
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
for(j=0;j<=2;j++)
{
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(l=0;l<=2;l++)
{
if(i==l)
{
p[i][j]=b[l];
if(l==2 && m<=2)
{
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=p[j][i]/p[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
p[j][k]=p[j][k]-(d*p[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j){
delta=delta*p[i][j];
}
}}
deltam[m]=delta;
x[m]=(deltam[m])/(determ);
for(r=0;r<=2;r++){
if(r==m){
q[r]=x[m];
} }
m=m+1;
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
}
}
}
}}
for(r=0;r<=2;r++){
printf("%f",q[r]);
}
getch();
}



می تونی به این سوال ها جواب بدی؟







با سلام
دارم دیوونه میشم تا حالا ده تا ویندوز نصب کردم بیش از ده بار هم ویژوال استادیو 2013 و اسکیو ال سرور 2012
ابتدا هم اسکیو ال سرور 2012 را نصب میکنم سپس ویژوال استادیو 2013 (تقدم را هم استادم گفت رعایت کن)

میخواهم پروژه ی asp.net mvc ایجاد کنم با استفاده از EF ولی هر دفعه که میخواهم این کار را انجام دهم یک مدل error را زمان اجرای پروژه نشان میدهد.

مثلا یک بار خطای زیر را داد :
مستر اجازه (پرمیشن) این رو نمیده که جدول ساخته بشه
خطایی که دفعه ی بعد با آن مواجه شدم:
خطای Network instances داد که همه ی راهنمایی هایی را در سایت های خارجی برای حل این مشکل بود را انجام دادم مثلا استارت کردن سرویس (در قسمت سرویس ها) و همچنین تنظیم پورت 1344 بر روی TCP/IP و همچنین تو فایروال ایجاد این پورت برای sql

الانم ویندوز رو دوباره نصب کردم و هیچ کدوم از این نرم افزار ها را نصب نکردم روی ویندوز .یه حسی بهم میگه شاید اشتباه دارم نصب میکنم sql server را.
حالا اگر لطف کنید نحوه نصب صحیح این نرم افزار برای یک طراح سایت را بهم بگید که کدوم نسخه از sql را نصب کنم و این که نحوه نصب به چه صورت باشه؟ منظورم پنجره های نصب sql server هست.(مراحل نصب صحیح برای یک برنامه نویس)




























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات