جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

در واتساپ استفاده از اشتراک مکان زنده Whatsapp

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



5784
8554
18744

guest

ویژگی مکان زنده به شما اجازه می دهد مکان فعلی خود را به طور زنده برای مدت زمان مشخصی با مخاطبینی در یک گروه یا یک گفتگوی شخصی به اشتراک بگذارید. شما می توانید کنترل اشتراک گذاری مکان و مدت زمان آن را داشته باشید. همچنین در هر زمان می توانید اشتراک گذاری زنده موقعیت خود را متوقف کنید. به محض توقف یا منقضی شدن، موقعیت زنده شما دیگر به اشتراک گذاشته نمی شود. با وجود این، مخاطبینی که مکان زنده خود را با آن ها به اشتراک گذاشته بودید، مکان اولیه ای را که به اشتراک گذاشته بودید، به صورت یک تصویر ایستای بند انگشتی خواهند دید. شرکت کنندگان می توانند برای دیدن آخرین مکان شما، روی این تصویر بند انگشتی بزنند.

این ویژگی رمزگذاری سرتاسری شده است، یعنی هیچ شخص دیگری به جز افرادی که مکان را با آن ها به اشتراک گذاشته اید، موقعیت زنده شما را نمی توانند ببینند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد امنیت واتساپ، لطفاً به امنیت' rel='nofollow'> ( لینک ) واتساپ مراجعه کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روال های حریم خصوصی واتساپ، می توانید شیوه' rel='nofollow'> ( لینک ) نامه حریم خصوصی واتساپ را بخوانید.

اشتراک گذاری مکان زنده تان

برای به اشتراک گذاری مکان زنده تان باید اجازه دسترسی به موقعیت مکانی خود را به واتساپ با رفتن به iPhone Settings > Privacy > Location Services > Whatsapp > Always بدهید.

یا اینکه به iPhone Settings > WhatsApp > Location > Always بروید.

برای اشتراک مکان زنده خود:
  1. یک گفتگوی فردی یا گروهی را باز کنید.
  2. پیوست > مکان > اشتراک مکان زنده را بزنید.
  3. مدت زمان مورد نظر برای به اشتراک گذاری مکان زنده تان را مشخص کنید. به اشتراک گذاری مکان زنده شما پس از اتمام مدت زمان مورد نظر متوقف خواهد شد.
    • می توانید در صورت تمایل یک توضیح یا نظر اضافه کنید.
  4. ارسال را بزنید.

برای پایان اشتراک مکان زنده

برای پایان اشتراک مکان زنده خود در یک گفتگوی فردی یا گروهی به خصوص:
  1. آن گفتگوی فردی یا گروهی را باز کنید.
  2. پایان اشتراک > پایان اشتراک را بزنید.
برای پایان یکباره اشتراک مکان زنده خود در تمامی گفتگوهای فردی و گروهی:
  1. تنظیمات > حساب كاربری > حریم خصوصی > مکان زنده را باز کنید.
  2. پایان اشتراک > پایان اشتراک را بزنید.
توجه:
  • شما می توانید هر زمانی که بخواهید، اجازه دسترسی واتساپ به مکان را غیر فعال کنید، برای این کار به مسیر زیر بروید: iPhone Settings** > Privacy> Location Services > WhatsApp > Never
  • یا اینکه به iPhone Settings > WhatsApp > Location > Never بروید.

چگونگی استفاده از مکان زنده را در: Android | Windows Phone بیاموزید



منبع پاسخ: مرکز راهنمایی وب سایت واتساپ
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     


2000 تومان هدیه بهترین جواب


















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.