جدیدترین سوالات

براي فشرده سازي داده ها و اطلاعات، کدام نرم افزار از لحاظ امنيتي و ايمني داده ها، برترين نرم افزار محسوب مي شود؟
از گروه : کامپیوتر 1665  بازدید

تنظیمات چک کردن ایمیل های yahoo به وسیله outlook چگونه است ؟
از گروه : کامپیوتر 2657  بازدید

داده کاوی (Machine Learning) چیه؟ چه کاربردهایی در حوزه هایی مثل علوم کامپیوتر داره؟
از گروه : کامپیوتر 57  بازدید

با سلام تو فیس بوک بودم یه دفعه یه کادری اومد گفته شما وارد نشده اید برای ورود کلیک کنید پایین زده بود شروع /لغو البته مال خوده فیس بود.شروع زدم .از فیس رفت بیرون بعدش یه پیام اومد اگر این حساب کاربری متعلق به شماس تایید کنید تایید کردم یه کادری اومد که گفته بود (اشخاص را نسبت به تصاویر بالا مشخص کنید)اوکی زدم یه صفحه اود توش کسای که من اونارو نمیشناسم ولی تو اد لیستم هستن اومد و یه سری تصاویر که نمیدون مال کی هستن هر کاری می کنم درست در نمیاد چه کار کنم؟
از گروه : کامپیوتر 35059  بازدید

برای منزل نوت بوک بهتر است یا کامپیوتر خانگی ؟تفاوت و مزیت هر یک را بگوئید
از گروه : کامپیوتر 1711  بازدید

سوال های تصادفی

سلام
ویندوز سون نصب است وقتی سیستم بالا می آید یک پیغام اخطار ظاهر می شود با مضمون زیر (اگر چه در تابستان سوالات مطرح شده جواب مناسب دریافت نکرد خواهشمند است در صورت راهنمایی به زبان ساده و قابل فهم و دقیق مشخص کنید چگونه باید مشکل رفع شود) با تشکر
warning: the Ac adapter type cannot be determined . This will prevent optimal system performance . Please check AC Adapter connect properly, remove Ac adapter and Plug - in it again.

از گروه : لپ تاپ 976  بازدید

سلام،پارس ۸۲دارم،زمانی که بنزین به حدود ۲تا۳خط میرسه،ماشین شروع میکنه به سه کارکردن و هر چی گاز میدی راه نمیره و کلا تعطیل میشه موتور،انگار خفه میشه،گاز هر چی میدم ی ذره هم راه نمیره اصلا گاز نمیخوره،ولی زمانی که باک بالای ۳خط بنزین داشته باشه هیچ مشکلی پیدا نمیشه،انژکتورها رو شستم،صافی عوض کردم،سنسور کیلومتر عوض کردم،استپر عوض کردم ولی همچنان عیب برطرف نشده و بنزین برسه به سه خط و پایین تر ماشین دیگه انگار سوخت بهش نمیرسه،دیوونه شدم چند جا هم بردم نفهمیدن،کمکم کنید لطفا.
از گروه : سایر سوال و جواب های ماشینی 713  بازدید

سلام

یک سوال داشتم. من در یک استودیو عکس می خوام شریک بشم. ولی دور کاری همکاری می کنم و اونجا نیستم.
می خواستم بدونم چطوری میشه یک سیستمی درست کرد که من بفهمم میزان مشتری ها و چقدر بوده؟

من خودم تو فکر فرم سفارش آنلاین بودم که یک پنل باشه که مشتری که میاد این فرم پر شه و من هم با لاگین
کردن بتونم چک کنم و ببینم. ولی تو این حالت هم میشه طرف فرم رو پر نکنه. و من هم نفهمم.
کلا بهترین راه حل چیه؟

مثلا تو یه رستوران حتما فاکتور داده میشه و میشه مقدارش رو دقیق حساب کرد ولی تو این استودیو نمیدونم چیکار
میشه کرد.

شما نظری پیشنهادی دارید؟
از گروه : سایر سوال و جواب های حقوقی 710  بازدید

اگر عددی را بر 3 بابر کنید و سپس 7تا از آن کم کنیم با دو برابر خودش مساوی می شود . این ععد چیست ؟
از گروه : هوش 46  بازدید

سلام من18 سالمه من زياد درس ميخونم ولي نمراتم پايين تر از انتظاراتم ديگه نميدونم چيکارکنم خواهش ميکنم راهنماييم کنيد
از گروه : هنر 934  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

random generator

در مورد random generator (مربوط میشه به برنامه C ) اگه اطلاعاتی دارید، واسم بفرستید. ممنون


84
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

3


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




0
3
30

h.moradof
سلام فکر کنم منظورتون تولید عدد تصادفیه : اعداد تصادفی در مسائل شبيه سازی کاربرد فراوانی دارند، به عنوان مثال شبيه سازی پرتاب سکه، پرتاب تاس و مسائلی از اين قبيل. برای توليد اعداد تصادفی زبان ++C تابعی با نام rand() را که در فايل کتابخانه ای stdlib.h قرار دارد، در اختيار ما گذاشته است. به عنوان مثال دستور زير : i = rand(); يک عدد تصادفی بين 1 تا 32767 را در متغير i قرار می دهد . تابع rand() اعداد را با احتمال مساوی در اين بازه انتخاب می کند پس شانس انتخاب هر عددی در اين بازه با اعداد ديگر برابر است. اطلاعات بیشتر در لینک زیر می باشد: ( لینک )
0
امتیاز


11
65
71

brida_1985
توابع رندوم وظیفه ساخت اعداد تصادفی رو بر عهده دارن . در زبان C توابع رندوم زیادی وجود داره ، با نوشتن کلمه random در بخش help زبان C لیست توابع رندوم و به همراه ورودی و خروجی آنها و مثال استفاده هر کدام در برنامه براتون نمایش داده می شه .
0
امتیاز


36
132
9

.:.soja.:.
random generator در C انواع مختلفی داره (word generator , int ....) اگه درست متوجه شده باشم number generator می خواید که این نمونه کدشه اگه چیزه دیگه ای بود بگید تا ..... int i = srand(time(0))
0
امتیاز





کاربر میهمان
     

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟


























آزبتن   ( 83 بازدید)









پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات