باسلام وخسته نباشید ببخشید که مزاحم شدم میخواستم بدونم ایا میتونم از کاردانی نرم افزار کامپیوتر به کارشناسی گرافیک کامپیوتر یا هنر برم .چه درس هایی باید پاس کنم چجورد منون میشم اگه به منم پاسخ بدید.
از گروه : برنامه نویسی وب 393  بازدید

روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
وووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)
از گروه : برنامه نویسی وب 1078  بازدید

سلام
بهترین کد برای طراحی شبکه اجتماعی از نظر شما چیست؟
متشکر
از گروه : برنامه نویسی وب 1755  بازدید

سلام دوستان عزیز
یه سوال استادمون گفته شبه کد یا فلوچارتشو براش بنویسیم سوال اینه:
نمودار گردشی برنامه ای را بنویسید که آنقدر نمره دریافت کند تا کاربر یک نمره منفی وارد کند آن گاه معدل نمرات مثبت دریافتی را چاپ کند.
گفته تا دوشنبه جوابو بیاریم . اگه زود جواب بدین ممنون میشم
از گروه : برنامه نویسی وب 1219  بازدید

متن سوال در مورد برنامه نویسی هس
از گروه : برنامه نویسی وب 142  بازدید

جدیدترین سوالات

سلام دوستان عزیز
یه سوال استادمون گفته شبه کد یا فلوچارتشو براش بنویسیم سوال اینه:
نمودار گردشی برنامه ای را بنویسید که آنقدر نمره دریافت کند تا کاربر یک نمره منفی وارد کند آن گاه معدل نمرات مثبت دریافتی را چاپ کند.
گفته تا دوشنبه جوابو بیاریم . اگه زود جواب بدین ممنون میشم
از گروه : برنامه نویسی وب 1219  بازدید

روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
وووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)
از گروه : برنامه نویسی وب 1078  بازدید

می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه یک data list رو مثل Grid view ، صفحه صفحه نشون داد؟
از گروه : برنامه نویسی وب 3338  بازدید

با سلام
در برنامه نویسی asp.net برای گذاشتن عکس در سایت در نمای disine نشان میدهد ولی در اجرا نشان داده نمیشود وشکسته نمیشود
از گروه : برنامه نویسی وب 297  بازدید

با سلام می خواستم بپرسم خطای : statement is not valid in a namespace چگونه برطرف می شود؟ لازم به ذکر است که خطا از این خط از برنامه گرفته شده است : Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
با تشکر
از گروه : برنامه نویسی وب 283  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

paging در یک datalist در asp

می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه یک data list رو مثل Grid view ، صفحه صفحه نشون داد؟



99
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

8


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده



4771
7635
15217

Guest

سلام دوستان عزیز من میخوام تو سایتم یک نظر دهی داشته باشم باید چیکار کنم با ای اس پی هم کار میکنم اگه میشه بهم راهنمایی کنید وتو قسمت کد باید چی بنویسم

0
امتیاز


12
10
75

saeed239

تو خودتو موبایل ات نوشته دیگه نیازسی نیست بسازی که
0
امتیاز


12
10
75

saeed239

برو به سایت فارسی اس ام اس توش هست اینم آدرسش ( لینک )
0
امتیاز


4
23
45

iranxp

سلام با ايجاد يك حلقه Do while به راحتي ميتوني اين كار رو انجام بدي .
0
امتیاز


12
10
75

saeed239

به نظر من باید بری توی این سایت جئابتو بگیری ( لینک )
0
امتیاز


248
176
622

m_h_hajiyan

یک data list و Grid view ، چیست؟
0
امتیاز


2
7
36

spiritboy

اره میشه ، باید template شو بنویسی یه سر به Codeproject.com بزن حتما پیدا می کنی
0
امتیاز


36
183
55

.:.soja.:.

شدنش که می شه ، اما به سادگی GridView ها نیست، اصولش اینجوریه که باید اطلاعاتت رو از DB بگیری، بعد بر حسب سایز صفحه هات (مثلا در هر صفحه 4 تا Row اطلاعات می خوای) خورد خورد دیتا بدی به Dlist ای که داری. اگه لازم داشتی بگو تا نمونه کد بت بدم.
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     




2000 تومان هدیه بهترین جواب


می تونی به این سوال ها جواب بدی؟







سلام به همه.۲۵ سالمه ۲ماه از تموم شدن رابطه ام میگذره ، ۹سال با اون اقا دوست بودیم خانواده ها هم در جریان بودن ولی صبر کرده بودیم که جفتمون یکم مستقل تر بشیم بعد ازدواج کنیم. به بهونه ی اینکه دیگه من اونی نیستم که تو میخوای و تو با رفتارات باعث رفتنمی و همه چیز تقصیره توئه رابطه رو تموم کرد‌.در صورتیکه من فقط از بی توجهی ک نسبت به من داشت گله میکردم. الان بعد از گذشت دو ماه هنوزم نتونستم با این قضیه کنار بیام هر روز و هر لحظه فکرم پیش اون ادمه. دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه به پوچی و ناامیدی رسیدم. فقط دارم روزا رو میگذرونم ک عمرم زودتر بگذره و تموم بشه .خانوادم از اول مخالف بودن به دلیل پایین بودن سطح اونا نسبت ب خانواده اون اقا ولی من جلوشون وایسادم.الان هنوز خانوادم چیزی در مورد تموم شدن رابطه نمیدونن ، نمیدونم چجوری باید بهشون بگم‌ و چجوری باید با این قضیه کنار بیام.صد در صد وقتی بفهمن فشارای روحیم بیشتر میشه. دیگه نمیدونم چیکار کنم. رسیدم به یک بن بستی که هیچکاری نمیشه کرد




























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات