سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم
من نمودار ER کافی شاپ با 3 موجودیت drinksو customerوseller رو میخوام
و 10 query هم میخوام واسه این سه تا موجودیت کسی هست کمک کنه کداشو هم
بهم بگه ممنون میشم
از گروه : برنامه نویسی وب 953  بازدید

روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
=====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
ووووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)
از گروه : برنامه نویسی وب 769  بازدید

با سلام می خواستم بپرسم در سیستمم فریم ورک 4.7 نصب است ولی در برنامه ویژوال استودیو 2013 در کشوی فریم ورک ها نمایش داده نمی شود علت چیست ؟ آیا این ورژن از این برنامه آنرا پشتیبانی نمی کند یا علت دیگری دارد؟
از گروه : برنامه نویسی وب 69  بازدید

می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه یک data list رو مثل Grid view ، صفحه صفحه نشون داد؟
از گروه : برنامه نویسی وب 2852  بازدید

سلام . من خیلی دوست دارم یه برنامه نویس حرفه ای بشم و الان هم تقریبا هیچ چیزی درباره ی برنامه نویسی نمیدونم و هدفم هم از برنامه نویسی طراحی سایت و نف.وذ و ه.ک هست به نظر شما من با چه زبان برنامه نویسی ای شروع کنم و در ادامه چه زبان ها و کارهایی رو ادامه بدم؟
از گروه : برنامه نویسی وب 66  بازدید

جدیدترین سوالات

با سلام
بنده به تازگی میخام برنامه نویسی کار کنم
یه مشکل پیش پا افتاده دارم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم
وقتی که پنجره form[design] رو میبندیم چطور دوباره بازش کنیم؟
از گروه : برنامه نویسی وب 62  بازدید

با سلام می خواستم بپرسم در سیستمم فریم ورک 4.7 نصب است ولی در برنامه ویژوال استودیو 2013 در کشوی فریم ورک ها نمایش داده نمی شود علت چیست ؟ آیا این ورژن از این برنامه آنرا پشتیبانی نمی کند یا علت دیگری دارد؟
از گروه : برنامه نویسی وب 69  بازدید

برنامه ای که ماتریس مربعی باسایز nراگرفته وجای سطر وستون آن راعوض کند
ممنون میشم جواب بدین
از گروه : برنامه نویسی وب 846  بازدید

روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
=====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
ووووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)
از گروه : برنامه نویسی وب 769  بازدید

با سلام و خسته نباشید
من فرمی طراحی کردم به عنوان فرم ورود الان مشکل اتصال به پایگاه داده حل شده فقط می خواستم کلمه عبور یه جای بذارم در کل فرم ها با توجه به آن محرمانگی رادر نرم افزار رعایت کنم
الان چی کار کنم من کلمه عبور را کجا بذار در فرم های بعدی از ان استفاده کنم
از گروه : برنامه نویسی وب 156  بازدید

سوال های تصادفی

توخونمون همیشه دعواست بخاطرمشکلات مادی
نمیتونم بااین قضیه کناربیام.بایه پسری ی سال هس اشناشدم تاحالا 5بارخانواده فهمیدن
نمیتونممممم بیخیالش بشم هم اون جلوم اشک ریخته هم مامانم نمیدونم چیکاکنم
باهیچکس نمیتونم این مشکلات رودرمیون بزارم.اززندگی خسته شدم.تودوره بچگی هم بهم تجاوزکردن البت خوشبختانه اسیب جدی نرسید.
باهیچکدوم نمیتونم کناربیام لطفاراهنماییم کنین
خاستم ب مشاورمراجعه کنم امابرام امکان پذیرنیس
حس میکنم بدبخت ترین دختردنییییام
از گروه : روان درمانی 702  بازدید

سلام دوستان عزیز. چند تا سوال داشتم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
من مدتی بود اشتها نداشتم.لاغر شده بودم و چیزایی شبیه به اینها تا اینکه دیروز رفتم پیش دکتر و بعد از انجام ازمایش گفت که من پرکاری تیروِیید دارم.
حالا سوالهای من:
آیا من با این مشکل از سربازی معاف دایم میشم؟
چند درصد احتمال معافیت هست؟
اگه معاف میشم باید چطور پیگیری کنم؟
اگر پیگیری کنم و معاف نشم منو میفرستن سربازی؟(چونکه من الان دانشجو هستم)
خواهش می کنم دوستانی که این مشکل رو داشتن و احتمالا معاف شدن و اطلاع دقیق دارن جواب بدن.
از گروه : معافیت پزشکی 399  بازدید

سلام. خواهشا به سوالم جواب بدید.
مشکل من اعتماد به نفس کم. بلد نیستم جواب مردم بدم
مثلا در فوتبال که بازی می کنیم همه میگن تو بلد نییستی و من نارحت میشم و جوابی نمیتنم بدهم یا هرکی یا یجورایی بد نیستم با مردم حرف بزنم و ارتباط برقرار کنم و حس می کنم من در حد اونها نیستم

مثلا وقی کسی از اونها با هام حرف میزنه و احترام میذاره نه فقط با مردم حتی با خونواده ام خیلی در دروم خوشحال میشم

میخواستم وقتی که از متوسطه رفتم به دبیرستان در یه مدرسه جدید شروع جدید داشته باشم و دوباره از نو شروع کنم اما نشد شاید این مشکل از زمانی بود که چند بار دست و پام شکستن

مثلا= وقی فوش دادن بهشون فوش بدم یا سکوت کنم

یا

بلد نیستم وقتی اذیتم کردن یا سربه سر گذاشتن جکار کنم


شاید من مثل اونها نیستم جون همیشه پدر ومادر هر حرفی به عمه ها عمو میزدم حتی با ادبی بود بهم می گفتن زشته


ممنون چون یه جورایی زندگیم تحت تاثیر قرارا گرفته




از گروه : اعتماد به نفس 751  بازدید

باسلام.من ویندوز مدیا پلیر خود را ریموو کردم و بعد از اینکه کامپیوتر را ریستارت کردم یه ایکن ویندوز مدیا پلیر توقسمت کوئیک لانچ بود وقتی ان را زدم سوال کرد ویندوز مدیاپلیر9 را میخواهید بعد من next...next زدم تا اینکه ویندوز مدیاپلیر 9 نصب شد برام خیلی خیلی سواله چجوری این مدیاپلیر جدید9 بدون اینکه برنامشو داشته باشم نصب شد؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 3182  بازدید

سلام،میدونید که بعد از نصب برنامه یه سری فایل ایجاد میشه.این فایلا برای من تو درایوcجمع شده بود که اشتباها پاکشون کردم و همونموقع با ctrl + z برشون گردوندم.حالا هرچی نرم افزارهای آفیس یا پی دی اف باز میکنم میخواد دوباره نصبش کنه ولی ارور میده که مسیرش اشتباهه توروخدا کمکم کنید
از گروه : مشکلات نرم افزار 1417  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

paging در یک datalist در asp

می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه یک data list رو مثل Grid view ، صفحه صفحه نشون داد؟


99
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

8


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




3822
7308
10596

Guest
سلام دوستان عزیز من میخوام تو سایتم یک نظر دهی داشته باشم باید چیکار کنم با ای اس پی هم کار میکنم اگه میشه بهم راهنمایی کنید وتو قسمت کد باید چی بنویسم

0
امتیاز


12
10
65

saeed239
تو خودتو موبایل ات نوشته دیگه نیازسی نیست بسازی که
0
امتیاز


12
10
65

saeed239
برو به سایت فارسی اس ام اس توش هست اینم آدرسش ( لینک )
0
امتیاز


4
23
42

iranxp
سلام با ايجاد يك حلقه Do while به راحتي ميتوني اين كار رو انجام بدي .
0
امتیاز


12
10
65

saeed239
به نظر من باید بری توی این سایت جئابتو بگیری ( لینک )
0
امتیاز


248
176
361

m_h_hajiyan
یک data list و Grid view ، چیست؟
0
امتیاز


2
7
35

spiritboy
اره میشه ، باید template شو بنویسی یه سر به Codeproject.com بزن حتما پیدا می کنی
0
امتیاز


36
127
7

.:.soja.:.
شدنش که می شه ، اما به سادگی GridView ها نیست، اصولش اینجوریه که باید اطلاعاتت رو از DB بگیری، بعد بر حسب سایز صفحه هات (مثلا در هر صفحه 4 تا Row اطلاعات می خوای) خورد خورد دیتا بدی به Dlist ای که داری. اگه لازم داشتی بگو تا نمونه کد بت بدم.
0
امتیاز





کاربر میهمان
     




1650 تومان هدیه بهترین جواب
با سلام و خسته نباشی خدمت اعضای گروه کدی که من نوشتم کد قاعده کرامر برای حل سه معادله سه مجهول است،منتها یه اشکال در این کد است، موقعی من کد را ران میکنم فقط یه جواب از سه جواب را به من می دهد.اگه امکان داره یه نگاهی بهش بندازین و اشکالش را درج کنین.با تشکر.
 #include<stdio.h>
 
#include<conio.h>
#include<math.h>
main()
{
int i,j,k,l,m=0,y,u,r;
float d,determ=1.0,a[3][3],b[3],x[3],c[3][3],deltam[3],delta=1.0,p[3][3],q[3];
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
printf("matris a");
scanf("%f",&a[i][j]);
}
}
for(l=0;l<=2;l++)
{
printf("bordar b");
scanf("%f",&b[l]);
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
c[i][j]=a[i][j];
}}
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=c[j][i]/c[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
c[j][k]=c[j][k]-(d*c[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j)
determ=determ*c[i][j];
}
}
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
for(j=0;j<=2;j++)
{
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(l=0;l<=2;l++)
{
if(i==l)
{
p[i][j]=b[l];
if(l==2 && m<=2)
{
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=p[j][i]/p[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
p[j][k]=p[j][k]-(d*p[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j){
delta=delta*p[i][j];
}
}}
deltam[m]=delta;
x[m]=(deltam[m])/(determ);
for(r=0;r<=2;r++){
if(r==m){
q[r]=x[m];
} }
m=m+1;
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
}
}
}
}}
for(r=0;r<=2;r++){
printf("%f",q[r]);
}
getch();
}



می تونی به این سوال ها جواب بدی؟

































پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات