روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
وووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)


سوال های تصادفی





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

سوال در مورد طراحی سایت

من آموزش های شما رو در آپارات دنبال می کنم بخش طراحی سایت مقدماتی رو و تو بخش gavascript به مشکل بر خوردم خواستم ببینم مشکلم کجاست
این ارور رو در بخش console.log میده
The character encoding of the HTML document was not declared. The document will render with garbled text in some browser configurations if the document contains characters from outside the US-ASCII range. The character encoding of the page must be declared in the document or in the transfer protocol.



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده



36
188
60

.:.soja.:.

سلام دوست عزیز

ببخشید بابت تاخیری که پیش اومد.... این دو خط رو توی بخش HEAD صفحه، توی کد HTML ات اضافه بکن:

 <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"> 
<meta content="utf-8" http-equiv="encoding">
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     





2000 تومان هدیه بهترین جواب



















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.