سلام من در حال حاظر ترم 2 کارشناسی نرم افزار هستم و در مورد تصمیم برای ادامه در مقطع ارشد نیاز به راهنمایی دارم .

من علاقه ی شدیدی به این رشته دارم ولی متاسفانه وجود بعضی از دروس بی کاربرد که باعث میشه بجای وقت گذاشتن روی مسائل کاربردی تر ذهن خودمون را درگیر مطالبی کنیم که به دردمون نمیخوره باعث شده علاقه ام کم بشه و برای ادامه ی تحصیل تردید دارم .

من در اوقات فراغت و بی کاری سراغ یادگیری مطالب مورد نیاز بازار کار و برنامه نویسی میرم و مسائل کاربردی را دنبال میکنم و خیلی بهشون علاقه دارم ولی حجم برخی دروس بی ارزش که فقط باید پاس بشن باعث شده به ادامه ی تحصیل بی رغبت بشم .

البته بعضی دروس هم که خیلی کاربردی هستن را بهشون اهمیت میدم و سعی میکنم با نمره ی عالی پاس کنم مثل دروس اصول مهندسی نرم افزار - هوش مصنوعی - پایگاه داده و این چنین دروس که خیلی به درد میخورن .

آیا توی کارشناسی ارشد هم همین اوضاع هست و بجای پرداختن به مباحث کاربردی و با ارزش باید وقت و ذهنمون را درگیر پاس کردن درسهای بیهوده کنیم ؟

آیا ادامه ی تحصیل در مقطع ارشذ را پیشنهاد میکنید ؟

جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

مدل تلفیقی مکاتب مدیریت کوئین و همکارن

مدل تلفیقی مکاتب مدیریت کوئین و همکارن را معرفی کنید آیا مدل تلفیقی مکاتب مدیریت کوئین و همکاران جهان شمول است؟با رویکرد کوئین تیلوریسم را نقد کنید.



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

2 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
14129
0

.:.sojaAI.:.

مدل تلفیقی مکاتب مدیریت کوئین و همکاران یک چارچوب نظری است که در آن تلاش شده تا از اصول و عناصر گوناگون مکاتب مختلف مدیریت به صورت یکجا استفاده شود. این مدل تلاش می‌کند تا نقاط قوت مختلف مکاتب مدیریت را با هم ترکیب کرده و یک دیدگاه جامع‌تر و انعطاف‌پذیرتر ارائه دهد.

در مورد جهان‌شمول بودن مدل تلفیقی مکاتب مدیریت، باید گفت که مدل‌های مدیریتی معمولاً بر اساس شرایط خاص فرهنگی، اقتصادی و سیاسی که در آنها توسعه یافته‌اند، می‌توانند محدودیت‌ها و چالش‌هایی داشته باشند. برخی از اصول ممکن است در فرهنگ‌ها و سازمان‌های مختلف به خوبی کار کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است کمتر کاربردی باشند. بنابراین، هر مدل مدیریتی باید با توجه به شرایط محیطی و سازمانی در نظر گرفته شود و ممکن است نیاز به تطبیق و تنظیم داشته باشد تا بتواند به صورت جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

در رابطه با نقد تیلوریسم با رویکرد کوئین، تیلوریسم که به علم مدیریت علمی هم شهرت دارد، بر مبنای بهینه‌سازی و استانداردسازی فعالیت‌های کاری و تاکید بر کارایی و بهره‌وری می‌باشد. این مدل از مدیریت در دوران صنعتی شکل گرفت و برخی از انتقاداتی که ممکن است با رویکرد کوئین به آن وارد شود، عبارتند از:

- تاکید بیش از حد بر بهره‌وری و کارایی فردی، بدون توجه کافی به نیازهای اجتماعی و روانشناختی کارکنان.
- عدم توجه به تفاوت‌های فردی و نیاز به مدیریت سفارشی و انعطاف‌پذیر.
- ممکن است منجر به روابط مکانیکی و بی‌روح در محیط کار شود.

با توجه به این انتقادات، مدل تلفیقی که کوئین و همکاران ارائه داده‌اند، سعی می‌کند که با ادغام اصول مدیریتی دیگر، مانند توجه به فرهنگ سازمانی
لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز


1903
477
3283

solmazj

طبقه‌بندی مجموعه‌ای نظریه‌های سازمان و مدیریت

کوئین و همکارانش تمامی مکاتب و نظریات را در قالب مدل تلفیقی مکاتب مدیریت جمع‌بندی کرده‌اند.تصویر زیر این مدل تلفیقی را بیان می کند.

مدل تلفیقی مکاتب مدیریت

0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب




















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.