خودتو بیشتر بشناس:       آزمون شخصیت شناسی MBTI

سوال و جواب در فیسبوک

سوال هایی از همین گروه

کلمه ی وجدان رو در بازی پانتومیم چطوری بازی می کنید؟
از گروه : بازی 162  بازدید

بازی موش تو سوراخ چجوریه؟
از گروه : بازی 104  بازدید

من لول 15 هستم.از مولگور میخوام برم نورثرن برنز برای لول آپ. چطور باید برم؟از هر طرف رفتم کوه و دره بود.
از گروه : بازی 592  بازدید

سلام من یه pspمدل e1004دارم.یه برنامه روش بودبه نام pro updater firmowr.وقتی دستگاه خاموش روشن می شدبازی هاش پاک می شدولی ازرومموری پاک نمی شدوقتی باکامپیوترچکش می کردم بازی ها روش می موند.تنهارراه برگشت بازی هاش اون برنامه بودوقتی می رفتم توش یه کاری می کرد بازی هابرمی گشت.یه باراشتباهی اون برنامه روپاک کردم و وقتی دستگاهو خاموش روشن کلی کردم بازی هاپاک شدودیگه تون برنامه نبودکه برشون گردونم.وقتی دستگاهو به کامپیوترم وصل می کنم می بینم همه چی سرجاشه ولی وقتی دستگاهو روشن میکنم بازی هاش پاک شدهموندم چی کارکنم
از گروه : بازی 1370  بازدید

سلام دوستان

پیشنهادتون برای بهترین کلمات بازی پانتومیم چیه؟ چه کلماتی خنده دار و سخت و جالب بوده؟
از گروه : بازی 370679  بازدید

جدیدترین سوالات

2 + 2 چند می شود؟
از گروه : بازی 78  بازدید

میخواستم بدونم چطور میشه مولتی پلیر بتلفیلد 4 رو بازی کرد.
از گروه : بازی 996  بازدید

باسلام خدمت دستند کاران عزیز من میخاستم بدونم کلش اف کلنز برای انرید 2.3هم هست
از گروه : بازی 604  بازدید

باسلام خسته نباشید من یه تبلت دارم سامسونگ هست 800 هزار تومان بابتش پول دادم امکانانتش عالی ولی باطریش زود تموم میشه چی کار کنم هر وقت داغ میکنه باطری میپره مثال از 30 درصد به 15 درصد میره و البته هر وقت میخوام بازی اچ دی اجرا کنم باطری در عرض 30 دقیقه تموم میشه خواهشن پاسخ دهید با تشکر
از گروه : بازی 558  بازدید

من خودم Xbox 360 داشتم و خیلی راضی بودم هر چند به اینترنت وصل نمیشه. حالا می خوام یکی از این دو کنسول رو بخرم اما چند سوال برام پیش اومده که می خوام بپرسم.
۱-آیا وصل شدن به اینترنت با این دو کنسول امکان پذیر است یا نه.
۲-آیا باید همیشه Xbox one به اینترنت وصل باشه؟
۳-کدام در کل در ایران بهتر و مقرون‌به‌صرفه تره؟
از گروه : بازی 12  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

کلش

اشتراک با دوستان:

باسلام خدمت دستند کاران عزیز من میخاستم بدونم کلش اف کلنز برای انرید 2.3هم هست


0
امتیاز

جوابی برای این سوال در دست نیست!


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

0


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده








کاربر میهمان
     

1650
تومان هدیه بهترین جواب
سلام
یه چند تا تمرین جاوا دارم که خودم از پسشون بر نمیام ممنون میشم اگه کسی میتونه تو نوشتن این برنامه ها کمکم کنه
1 - برنامه ای بنویسید که عددی را خوانده و مشخص سازد آیا آن عدد متقارن است یا خیر؟ مثلآ اعداد 5335 ،47874
متقارن هستند. خروجی برنامه باید True یا False باشد.
2 -یک کلاس Operation بسازید که شامل یک صفت از نوع int به نام x باشد، سپس برای این صفت توابع
()get و ()set را پیاده سازی کنید. حال در کلاس Main تابع ()main را برای اجرا شدن برنامه بنویسید و داخل
این متد از کلاسOperation یک شی به اسم op بسازید و مقدار x را باتوجه به ورودی که کاربر وارد میکند
مقداردهی کنید. حال با استفاده از این مقدار x در داخل کلاس Operation یک با نام ()act تعریف نمایید که مقدار
فاکتوریل x را محاسبه و چاپ نماید.
3 -برنامه ای بنویسید که متنی شامل چند جمله از کاربر را دریافت کند و دارای متدی باشد که با دریافت یک کلمه،
جمله ای از آن متن را که آن کلمه در آن وجود داشته باشد به طور کامل چاپ نماید.
مثال :
متن ورودی :
An object is a software bundle of related state and behavior. Software objects are often used to
model the real-world objects that you find in everyday life. This lesson explains how state and
behavior are represented within an object, introduces the concept of data encapsulation, and
explains the benefits of designing your software in this manner.
کلمه ورودی 1:
bundle
خروجی1:
An object is a software bundle of related state and behavior.
کلمه ی ورودی 2:
Life
خروجی :
Software objects are often used to model the real-world objects that you find in everyday life.
فرض مسئله : هرجمله به یک نقطه ).( ختم میشود.
فرض مسئله: فرض کنید هر کلمه فقط در یک جمله وجود دارد.

6-کلاسی به نام string_My تعریف نمایید که شامل توابع زیر باشد:
الف( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا با کاراکتر عددی شروع شده است یا خیر .
ب( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا به کاراکتر عددی ختم شده است یا خیر.
ج( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا دارای کاراکتر عددی است یا خیر.
د( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک تبدیل کند .
ه( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک و حروف کوچک آن را به حروف بزرگ تبدیل کند .
و( رشته ای دریافت کرده و تعداد کلمات آن را چاپ کند؟
ز( رشته ای دریافت کرده و کلمات آن را از آخر به اول چاپ کند. به مثال زیر توجه کنید :
“I like java” => “java like I”
 برای نوشتن دو تابع پایانی)و،ز( فرض کنید که بین کلمات space قرار دارد.
 برای انجام این تمرین حتما متدهای کلاس String را در داکیومنت جاوا مطالعه نمایید.
در انتها از کلاسی که طراحی کرده اید یک شی به وجود آورید و در کلاسی به نام HW2Q6 از تمامی توابعی که ساخته
اید، با یک مثال استفاده نمایید.
از گروه : برنامه نویسی به زبان java 42  بازدید

250
تومان هدیه بهترین جواب
با سلام
من دارم یه دفترچه تلفن رو برنامه نویسی میکنم
به این صورت که الان با سه تا تکست باکس اسم و فامیل و شماره تلفن طرف رو میگیره
و با دکمه add اضافه میکنه تو یه ی دونه آیتم از لیست باکس
حالا دوتا تکست باکس دیگه دارم
که تو یکیش طرف اسم رو میزنه
و روی دکمه جستجو کلیک میکنه و باید اون اسم پیدا میشه درون لیست و شماره تلفن اون بیاد تو تکست باکس دومی نمایش داده بشه!
اینم کد این دوتا دکمه
البته الان کار نمیده
 private void btAdd_Click(object sender, EventArgs e)
 
{
tbTell.Text = tbTell.Text.ToString();

tbName.Text += " | " + tbFamily.Text;
listnames.Items.Add(tbName.Text+" | "+tbTell.Text);
string number = tbTell.Text;
tbName.Text = "";
tbName.Focus();
}
private void btnSerch_Click(object sender, EventArgs e)
{

listnames.FindString(tbSerch.Text);


}
از گروه : مشکلات نرم افزار 114  بازدید

5000
تومان هدیه بهترین جواب
مسابقه دو هفتگی زیرنویس - سایت سوال و جواب - شماره سوم (۳)
به نظرت بهترین عنوان برای تصویر زیر چیه؟ با دیدن این تصویر چی به ذهنت رسید؟

مسابقه زیرنویس- شماره سوم

این مسابقه به صورت دو هفته یکبار انجام خواهد شد.
می تونید به نظرات دیگران هم امتیاز بدید... یکی از عناوین با بیشترین امتیاز برنده این مسابقه خواهد شد.

نکته : لطفا ابتدا به عنوان کاربر وارد سایت شده و سپس جواب خود را ثبت کنید. جایزه به پاسخ های دریافتی از کاربران عضو تعلق خواهد گرفت :)
از گروه : مسابقات سایت 122  بازدید

450
تومان هدیه بهترین جواب
با عرض سلام. ضمن تشکر از وب سایت خوبتون. تو شهرتهران ای دی اس ال پارس آنلاین بهتر و باکیفیت تره بگیرم یا شاتل؟(لطفاً توضیح دهید)
از گروه : دنیای مجازی 283  بازدید

500
تومان هدیه بهترین جواب
چطور می شه عکس ها رو محو کرد؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 219  بازدید

10000
تومان هدیه بهترین جواب
پیشنهادات شما برای بهتر شدن سایت سوال و جواب چیه؟
چه کمبودهایی حس می کنید؟
به نظرتون چه تغییراتی می تونه سایت رو برای شما کارآمد تر و جذابتر بکنه؟
در آخرین سوال اینکه دوس دارید سایت بهتر بشه و برای بهتر شدنش و در امر آشنا کردن دوستاتون با سایت؛ همراه و هم دل ما هستید؟
از گروه : پیشنهادات شما برای سایت سوجا 3099  بازدید

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟













روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
=====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
ووووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)






















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات