جدیدترین سوالات





سوال های تصادفی





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

مراحل تهیه نان در نانوایی؟

با سلام.می خواستم سوال کنم که مراحل تهیه نان در نانوایی چیه؟   لطفا به صورت دقیق و قدم به قدم توضیح دهید.   با تشکر.



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

2 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز


بهترین جواب :

19801
9827
66792

Guest

اول خمیر ترش یا یئست نیاز دارید.اگر یئست ندارید از جوش شیرین هم میتوانید استفاده کنید.ابتدا یک لیوان آرد را با سه چهارم لیوان آب،یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.مخلوط کنید در را با نایلون ببندید یک شب تا صبح بماند تا خمیر ترش شود و دو برابر بشود


اگر ئیست (خمیر مایه)دارید یک قاشق غذاخوری،با یک قاشق چایخوری شکر با آب ولرم مخلوط کنید کنار بگذارید تا پف کنه.

بعد چهار لیوان آرد با تقریبا دو لیوان آب اضافه کنید.ما آرد سفید و سبوس دار. را مخلوط کردیم.مقدار آب بستگی به نوع آرد هم دارد.یک ونیم قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر اضافه می کنیم و با همزن برقی و دست مخلوط می کنیم.

توی این مرحله خمیر ترش که از شب پیش آماده کرده ایم و یئست را که آماده کرده ایم به آرد اضافه میکنیم. میتوانید خمیر را نیم ساعت استراحت بدهید بعد به اندازه یک نارنگی چونه می گیریم و دوباره یک یا یک ساعت ونیم به چونه ها استراحت میدهیم ما روی چونه ها را با نایلون پوشاندیم.وبعد روی تخته کمی آرد میپاشیم کمی هم روی چونه آرد میپاشیم و با وردنه خمیر را صاف میکنیم.

یک قابلمه روحی را روی اجاق برعکس گذاشتیم اجاق را گرم کردیم و خمیر را پشت قابلمه میگذاریم با برس کمی خمیر را مرطوب کردیم کنجد یا شوید خشک یا شنبلیله می پاشیم.کمی که نان پف کرد پس تا ورود میکنیم تا سمت دیگر نان هم بپزد.

میتوانید فر را روی دمای ۵۰۰ درجه گرم کنید خمیر را توی سینی فر پهن کنید کنجد و..بپاشید و سینی محتوی خمیرها را داخل فر بگذارید ویک کاسه آب استیل آب گرم هم داخل فر میگذاریم تا نان ها خشک نشوند مرتب چک می کنیم نان ها پف کرده. و کمی طلایی شدند از فر خارج می کنیم.

چند تا نکته:
داخل خمیرش اگه دوست دارین زیره بزن
یا شوید خشک روشم حتما شنبلیله بزن چون به خودی خود خیلی طعم خاصی نداره
حتما نان تازه را لای پارچه بپیچید خشک نشه!
0
امتیاز


19801
9827
66792

Guest

اول خمیر ترش یا یئست نیاز دارید.اگر یئست ندارید از جوش شیرین هم میتوانید استفاده کنید.ابتدا یک لیوان آرد را با سه چهارم لیوان آب،یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.مخلوط کنید در را با نایلون ببندید یک شب تا صبح بماند تا خمیر ترش شود و دو برابر بشود


اگر ئیست (خمیر مایه)دارید یک قاشق غذاخوری،با یک قاشق چایخوری شکر با آب ولرم مخلوط کنید کنار بگذارید تا پف کنه.

بعد چهار لیوان آرد با تقریبا دو لیوان آب اضافه کنید.ما آرد سفید و سبوس دار. را مخلوط کردیم.مقدار آب بستگی به نوع آرد هم دارد.یک ونیم قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر اضافه می کنیم و با همزن برقی و دست مخلوط می کنیم.

توی این مرحله خمیر ترش که از شب پیش آماده کرده ایم و یئست را که آماده کرده ایم به آرد اضافه میکنیم. میتوانید خمیر را نیم ساعت استراحت بدهید بعد به اندازه یک نارنگی چونه می گیریم و دوباره یک یا یک ساعت ونیم به چونه ها استراحت میدهیم ما روی چونه ها را با نایلون پوشاندیم.وبعد روی تخته کمی آرد میپاشیم کمی هم روی چونه آرد میپاشیم و با وردنه خمیر را صاف میکنیم.

یک قابلمه روحی را روی اجاق برعکس گذاشتیم اجاق را گرم کردیم و خمیر را پشت قابلمه میگذاریم با برس کمی خمیر را مرطوب کردیم کنجد یا شوید خشک یا شنبلیله می پاشیم.کمی که نان پف کرد پس تا ورود میکنیم تا سمت دیگر نان هم بپزد.

میتوانید فر را روی دمای ۵۰۰ درجه گرم کنید خمیر را توی سینی فر پهن کنید کنجد و..بپاشید و سینی محتوی خمیرها را داخل فر بگذارید ویک کاسه آب استیل آب گرم هم داخل فر میگذاریم تا نان ها خشک نشوند مرتب چک می کنیم نان ها پف کرده. و کمی طلایی شدند از فر خارج می کنیم.

چند تا نکته:
داخل خمیرش اگه دوست دارین زیره بزن
یا شوید خشک روشم حتما شنبلیله بزن چون به خودی خود خیلی طعم خاصی نداره
حتما نان تازه را لای پارچه بپیچید خشک نشه!
0
امتیاز


19801
9827
66792

Guest

سلام اول آرد را با مایع خمیر و نمک و آب(به مقدار مشخص) داخل دستگاه خمیر کن ریخته و بعد درست شدن خمیر مقداری از آن را داخل دستگاه چونه گیر ریخته تا خمیر به چونه های یک اندازه تبدیل شود سپس چونه را داخل دستگاه پهن کن انداخته تا بدست شاطر برسد و...
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب




















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.