خودتو بیشتر بشناس:       آزمون شخصیت شناسی MBTI

سوال و جواب در فیسبوک

جدیدترین سوالات

هنگام استفاده از گاز ، خودرو دچار حالت سکته ای شده و صدای تاق و توق از موتور توجه را جلب می کند. علت این موضوع چیست؟
از گروه : سوالات گوناگون 761  بازدید

آیا افراط در عمل جنسی باعث کم خونی برای مرد می شود؟
از گروه : سوالات گوناگون 467  بازدید

سلام...یه چندسالی میشه یه ورزشی اومده به نام: پارکور.که توی ایران به نام های: شهرنوردی و یا فرار خیابانی معروف شده...میخواستم بدونم نظر شما درمورد این ورزش چیه؟
از گروه : سوالات گوناگون 707  بازدید

مدل ماشین پیکان 79،دوگانه،پلاتین،سوزن و ژیگلورشو عوض کردیم،دلکو و کاربراتورشم دادیم مکانیک تنظیم کرده،وقتی ماشین در حال حرکته ی صدای جیرجیر از خودرو میاد.بعضا هم ی صدای ضربه به خودرو میاد که باعث میشه ماشین لحظه ای مکث کنه ولی خاموش نمیشه.اینکه ایراد از دلکو یا کاربراتور یا صفحه دیسک باشه نیست.اینو مطمئن شدیم.وقتی در جا کار میکنه اصلا صدایی نیست.احتمال میدم از قسمت گازسوزش باشه مثلا رگلاتور،کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟ضمنا در حالت بنزین هم همین مشکل هست
از گروه : سوالات گوناگون 1003  بازدید

کتابخانه های ایران پیش از اسلام چه نام داشته و در کجا قرار داشتند؟
از گروه : سوالات گوناگون 583  بازدید

سوال های تصادفی

سیاهچاله چیست؟
از گروه : تحصیلات 1476  بازدید

سلام
خسته نباشید من خیلی وقته دنبال 1 سوالم
ولی کسی جوابشو نمیدونه
و این برای من خیلی مهمه
اول این که من یه اسکایپ داشتم که
با دوستای ف ب هم وصل میشدم بعد یه مدت من ف ب دیاکتیو کردم
ولی باز ریاکتیوش کردم و اونو به نام کسه دیگه تغییر دادم و تمام ادرس جمیل و تلفن خودمو که روش بود پاک کردم وتلفن و جمیل دوستم و گذاشتم
الانم اصلا به ف ب قبلی دسترسی ندارم
یعنی مال کسه دیگه ای شده که نمیبینمش و بهش دسترسی ندارم
حالا من اسکایپمو میخام برگردونم
ولی میزنه که ف ب ریسیت کنید؟؟؟؟؟
من میخام بدونم میشه بدون ف ب به اسکایپم دسترسی پیدا کنم
خییییلی مهمه
خیلی
کمکم کنید
از گروه : مشکلات نرم افزار 1565  بازدید

سلام خسته نباشید.....من 17 سالمه کلاس سوم دبیرستان رشته ی ریاضی من یه دانش آموز متوسط رو بالام یعنی اگه کم کاری نکنم میتونم خیلی خوب درس بخونم و نمره های خوبی بگیریم و این کارو هم میکنم ولی یه مشکلی که دارم اینه که بی دقتم یعنی حتی اگه یه درسو خوب بخونم سر جلسه ی امتحان نمیدونم چی میشه بی دقتی میکنم اما امسال بی دقتی هام خیلی شدید تر شده همه چیزو میخونم ولی اونجا میبینی 2 رو 3 دیدم نه اینکه چشام ضعیف باشه ها نه از اون آدمایی هم نیستم که زیاد استرس داشته باشم و همه چی یادم بره اینا نیس مثلا تو امتحان هندسه واسه پیدا کردن x جواب پنجاه منهای شش رو به جای اینکه بنویسم 44 نوشتم 54 با اینکه تمام راه حل هام درست بود کلا 3 نمرم رفت یا مثلا 3.999 رو به جای اینکه بگم تقریبا 4 میشه نوشتم تقریبا 3 خب همه ی اینا رو بلدم ولی نمیدونم چی میشه اینجوری مینویسم تازه اون روز به مامانم میگم حالا خوبه که تو زبان فارسی و از این درسا عدد نیس که بی دقتی کنم و غلط بنویسم ولی اونروز تو امتحان زبان فارسی تو تعریف یه چیزی مفهوم جمله رو میدونستم چیه ولی نمیدونم چرا به جای باید نباید نوشنم به جای میتواند باشد نمیتواند نوشتم یه نمرم هم از اون جا رفت میدونین من واسه خاطر نمره درس نمیخونم ولی امسال که نهایی هستیم و تاثیر نهایی تو کنکور بیشتر از 25 درصده اگه من بازم از این بی دقتی ها بکنم که دیگه واویلاااا میبینی به خاطر چن تا عدد آیندم نابود میشه به نظرتون دارم خل میشم یا عقلمو از دست میدم؟؟؟؟
موقع تمرین حل کردن تو کلاس دوستم برمیگرده میگه چجور نوشتی میبینم راه حلم کلا درسته هااا ولی عدد رو ی چیز دیگه نوشتم
اوه اوه اونروز تو شیمی به جای 90 درصد نوشته بودم 83 درصد آخه 90 درصد کجا 83 درصد کجاااا دیدم درصد دو سه سوال قبل که حل کرده بودیمو گذاشتم!!!!!!!
لطفا بگین مشکل من چیه؟؟؟ نه از اون آدمام که عاشق بشم و فکرم جای دیگه باشه نه از اونایی که همش اس ام اس بازیو اینا میکنه در حال حاضر دغدغه ی من فقط درسه دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم حل یه تست یه ربع وقت میبره فقط به خاطر همون مشکل !!!!!!!

خیلی میترسم لطفا یه راه حل پیشنهاد کنین که عملی باشه من بتونم مشکلمو رفع کنم........با تشکر
از گروه : هدف در زندگی 710  بازدید

فیلمی بود که در آن یک جوان به مزرعه یکی از اقوامش میرود در همین اوضاع جنگ شروع میشود و تمام مردان آن حوالی به جنگ میروند و مرد جوان میماند و تعدادی خانم
از گروه : نقد فیلم 210  بازدید

روش تولید رب گوجه فرنگی چگونه است؟
از گروه : سوالات گوناگون 641  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

میخوام یه گوشی بخرم....

اشتراک با دوستان:

بچه ها میخوام یه گوشی بخرم تا سقف یه میلیون تومان.... شما چی پیشنهاد میکنید؟   من خودم  نظرم روز Xperia Arc S هست.


0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




2665
6439
7008

guest
فعلا بهترین گزینه همون Xperia ArcS هست. گوشی های خیلی خوب همگی بالای یک میلیون تومان هستند
0
امتیاز





کاربر میهمان
     

1650
تومان هدیه بهترین جواب
سلام
یه چند تا تمرین جاوا دارم که خودم از پسشون بر نمیام ممنون میشم اگه کسی میتونه تو نوشتن این برنامه ها کمکم کنه
1 - برنامه ای بنویسید که عددی را خوانده و مشخص سازد آیا آن عدد متقارن است یا خیر؟ مثلآ اعداد 5335 ،47874
متقارن هستند. خروجی برنامه باید True یا False باشد.
2 -یک کلاس Operation بسازید که شامل یک صفت از نوع int به نام x باشد، سپس برای این صفت توابع
()get و ()set را پیاده سازی کنید. حال در کلاس Main تابع ()main را برای اجرا شدن برنامه بنویسید و داخل
این متد از کلاسOperation یک شی به اسم op بسازید و مقدار x را باتوجه به ورودی که کاربر وارد میکند
مقداردهی کنید. حال با استفاده از این مقدار x در داخل کلاس Operation یک با نام ()act تعریف نمایید که مقدار
فاکتوریل x را محاسبه و چاپ نماید.
3 -برنامه ای بنویسید که متنی شامل چند جمله از کاربر را دریافت کند و دارای متدی باشد که با دریافت یک کلمه،
جمله ای از آن متن را که آن کلمه در آن وجود داشته باشد به طور کامل چاپ نماید.
مثال :
متن ورودی :
An object is a software bundle of related state and behavior. Software objects are often used to
model the real-world objects that you find in everyday life. This lesson explains how state and
behavior are represented within an object, introduces the concept of data encapsulation, and
explains the benefits of designing your software in this manner.
کلمه ورودی 1:
bundle
خروجی1:
An object is a software bundle of related state and behavior.
کلمه ی ورودی 2:
Life
خروجی :
Software objects are often used to model the real-world objects that you find in everyday life.
فرض مسئله : هرجمله به یک نقطه ).( ختم میشود.
فرض مسئله: فرض کنید هر کلمه فقط در یک جمله وجود دارد.

6-کلاسی به نام string_My تعریف نمایید که شامل توابع زیر باشد:
الف( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا با کاراکتر عددی شروع شده است یا خیر .
ب( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا به کاراکتر عددی ختم شده است یا خیر.
ج( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا دارای کاراکتر عددی است یا خیر.
د( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک تبدیل کند .
ه( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک و حروف کوچک آن را به حروف بزرگ تبدیل کند .
و( رشته ای دریافت کرده و تعداد کلمات آن را چاپ کند؟
ز( رشته ای دریافت کرده و کلمات آن را از آخر به اول چاپ کند. به مثال زیر توجه کنید :
“I like java” => “java like I”
 برای نوشتن دو تابع پایانی)و،ز( فرض کنید که بین کلمات space قرار دارد.
 برای انجام این تمرین حتما متدهای کلاس String را در داکیومنت جاوا مطالعه نمایید.
در انتها از کلاسی که طراحی کرده اید یک شی به وجود آورید و در کلاسی به نام HW2Q6 از تمامی توابعی که ساخته
اید، با یک مثال استفاده نمایید.
از گروه : برنامه نویسی به زبان java 42  بازدید

250
تومان هدیه بهترین جواب
با سلام
من دارم یه دفترچه تلفن رو برنامه نویسی میکنم
به این صورت که الان با سه تا تکست باکس اسم و فامیل و شماره تلفن طرف رو میگیره
و با دکمه add اضافه میکنه تو یه ی دونه آیتم از لیست باکس
حالا دوتا تکست باکس دیگه دارم
که تو یکیش طرف اسم رو میزنه
و روی دکمه جستجو کلیک میکنه و باید اون اسم پیدا میشه درون لیست و شماره تلفن اون بیاد تو تکست باکس دومی نمایش داده بشه!
اینم کد این دوتا دکمه
البته الان کار نمیده
 private void btAdd_Click(object sender, EventArgs e)
 
{
tbTell.Text = tbTell.Text.ToString();

tbName.Text += " | " + tbFamily.Text;
listnames.Items.Add(tbName.Text+" | "+tbTell.Text);
string number = tbTell.Text;
tbName.Text = "";
tbName.Focus();
}
private void btnSerch_Click(object sender, EventArgs e)
{

listnames.FindString(tbSerch.Text);


}
از گروه : مشکلات نرم افزار 114  بازدید

5000
تومان هدیه بهترین جواب
مسابقه دو هفتگی زیرنویس - سایت سوال و جواب - شماره سوم (۳)
به نظرت بهترین عنوان برای تصویر زیر چیه؟ با دیدن این تصویر چی به ذهنت رسید؟

مسابقه زیرنویس- شماره سوم

این مسابقه به صورت دو هفته یکبار انجام خواهد شد.
می تونید به نظرات دیگران هم امتیاز بدید... یکی از عناوین با بیشترین امتیاز برنده این مسابقه خواهد شد.

نکته : لطفا ابتدا به عنوان کاربر وارد سایت شده و سپس جواب خود را ثبت کنید. جایزه به پاسخ های دریافتی از کاربران عضو تعلق خواهد گرفت :)
از گروه : مسابقات سایت 122  بازدید

450
تومان هدیه بهترین جواب
با عرض سلام. ضمن تشکر از وب سایت خوبتون. تو شهرتهران ای دی اس ال پارس آنلاین بهتر و باکیفیت تره بگیرم یا شاتل؟(لطفاً توضیح دهید)
از گروه : دنیای مجازی 283  بازدید

500
تومان هدیه بهترین جواب
چطور می شه عکس ها رو محو کرد؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 219  بازدید

10000
تومان هدیه بهترین جواب
پیشنهادات شما برای بهتر شدن سایت سوال و جواب چیه؟
چه کمبودهایی حس می کنید؟
به نظرتون چه تغییراتی می تونه سایت رو برای شما کارآمد تر و جذابتر بکنه؟
در آخرین سوال اینکه دوس دارید سایت بهتر بشه و برای بهتر شدنش و در امر آشنا کردن دوستاتون با سایت؛ همراه و هم دل ما هستید؟
از گروه : پیشنهادات شما برای سایت سوجا 3099  بازدید

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟























روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
=====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
ووووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)







اسم این فیلم چیه؟   ( 13 بازدید)

سلام.بیشتر از پنج ساله دنباله یه فیلمی میگردم ولی اسمشو نمیدونم انصافا اگه اسمشو میدونید بگید.یه تیکه های درهم و اشفته ای از فیلم یادمه.یه دختربچه ای بود مادرش مریض بود و دختره فک کنم یه ناپدری داشت.دختره نمیدونم از کجا با یه غولی اشنا میشه غوله بهش یه تیکه گچ میده که اگر با گچه یه دریچه روی زمین میکشیده میتونسته دریچه رو باز کنه و توی یه مکانی خارج از این دنیا بره.غوله بهش میگه برو از فلان جا توی اون مکان فلان دارو رو برای مادرت پیدا کن اما هرجور خوراکی که دیدی اصلا نخور.دختره میره یه جا یه میزی بوده روش پر از خوراکی بوده اول میز هم یه موجود مرده بوده که چشماش توی بشقاب جلوش بودن.دختره دارو رو برمیداره اما یه انگور از روی میز میخوره.یدفه اون موجوده زنده میشه چشماشو از رو بشقاب برمیداره میچسبونه کف دستش و میدوه سمت دختره اما دختره فرار میکنه و برمیگرده به دنیای خودش و اتاق خودش.وقتی غوله میفهمه که دختره چیزی خورده خیلی باهاش جروبحث میکنه.خلاصه دختره اون دارو رو میذاره زیر تخت مادرش و واسه اینکه زنده بمونه روزی یه قطره خون به داروهه میده.مادرش داشته کم کم خوب میشده که ناپدریه میفهمه و اون دارو رو که شبیه یه گیاه بوده میندازه تو شومینه و اتیشش میزنه بعدم فک کنم مادره حالش بد میشه و میمیره.داستانش تا جایی که یادمه خیلی قشنگ بود و منم الان دربه در دنبال فیلمشم لطفا اگه اسمشو میدونید بهم بگید.اینم شمارم توی واتساپ تلگرامم هستم ۹ ممنون میشم اگه کمکم کنید






پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات