سوال های تصادفی





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

بهترین روش درست کردن کباب کوبیده چیه؟

دپستان روش های زیادی تو اینترنت هست ولی ممنون میشم اگه کسی تجربه درست کردن کوبیدرو داره به منم یاد بده مثلا چجوری از رو سیح نیفته ذغالش درشت باشه یا ریز نوع سیخ و نوع گوشت که خیلی بو چربی نده ممنون میشم راهنماییم کنید



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



5790
8565
19187

Guest

Baba:
سلام دختر گلم روش کباب کوبیده باید اول برای هر کیلو گوشت حداقل دو یا سه پیاز متوسط را رنده کنید وبعد خوب آبش رابگیرید و به گوشت اضافه کنید ونمک و فلفل اضافه خوب مشت و مال دهید وبگذارید نیم ساعت با سرپوش در یخچال. بعد به سیخ گرفته ومطمئن باشید نمی ریزد و بپزید ونوش جان کنید.
روی آتش اول زودی پشت ورو کنید.
در ضمن گوشتی بگیرید که 20
الی 30 درصد چربی داشته باشد.
مهم گرفتن آب پیاز است.
ذغال ریز باشد که به گوشت نچسبد.
قربان شما بابا
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     



2000 تومان هدیه بهترین جواب


















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.