سوال های تصادفی

سلام
من یه مشکلی دارم که کله زنده گیم رو درگیر کرده
من اریا (اسم مستعار)17از تهرانم
نمیدونم چجوری بگم
من از لحاظ تیپ و ظاهر یکمی از بچه محله هام بهترم و خوشگل ترم
تو شبکه های مجازی یا حتی بیرون از اینجا خیلی از پسرای بزرگتر میان سمتم و بهم خوبی میکنن و بهم نزدیک میشن
من هم متوجه میشم که قصدشون گی هست
اما به قول معروف ادم خاکی ای و خجالتی ای هستم به خاطر محبت هاشون به چت کردن و صحبت کردن باهاشون ادامه میدم بعد یه مدت که پیشنهاد میدن که مثلا بریم یه قلیون باهم بکشیم یا بریم بیرون
منم پسری نیستم که اهل گی و اینا باشم و رد میکنم و اوناهم اصرار و این حرفا خلاصه زندگیم شده سروکله زدن با این پسرا
گاهی وقتا به خودم لعنت میفرستم که اصن چرا از همون اول باهاشون سلام علیک کردم که اینطوری بشه
سرتونو درد نیارم... یه راه راه تروخدا پیش روم بزار که ازین مخمصه دربیام.امروزم مجبورم برم پیش یکی که بهم الان دارم پیش یکی که خیلی هوامو داشته و حدودا بیستو پنج سالشه تروخدا کمکم کن بتونم زندگی ساده خودم ادامه بدم
مرسی
اریا*(اسم مستعار) 17 از اسلامشهر
سال اخر حسابداری(فنی)




جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

بهترین روش درست کردن کباب کوبیده چیه؟

دپستان روش های زیادی تو اینترنت هست ولی ممنون میشم اگه کسی تجربه درست کردن کوبیدرو داره به منم یاد بده مثلا چجوری از رو سیح نیفته ذغالش درشت باشه یا ریز نوع سیخ و نوع گوشت که خیلی بو چربی نده ممنون میشم راهنماییم کنید



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

3


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

3 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
2
0

AntiUser

سلام
من از یه لینک برای اینکار استفاده کردم.
( لینک )
ممنون میشم که شما هم یه نگاهی بندازی
0
امتیاز


6198
9913
34526

Guest

اگه علاقمند به تهیه بهترین غذاهای کبابی هستید حتما به آتش مهر سر بزنید.
آتش مهر
0
امتیاز


6198
9913
34526

Guest

Baba:
سلام دختر گلم روش کباب کوبیده باید اول برای هر کیلو گوشت حداقل دو یا سه پیاز متوسط را رنده کنید وبعد خوب آبش رابگیرید و به گوشت اضافه کنید ونمک و فلفل اضافه خوب مشت و مال دهید وبگذارید نیم ساعت با سرپوش در یخچال. بعد به سیخ گرفته ومطمئن باشید نمی ریزد و بپزید ونوش جان کنید.
روی آتش اول زودی پشت ورو کنید.
در ضمن گوشتی بگیرید که 20
الی 30 درصد چربی داشته باشد.
مهم گرفتن آب پیاز است.
ذغال ریز باشد که به گوشت نچسبد.
قربان شما بابا
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     
























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.