سلام
من یک مشکلی دارم با اینکه لپ تاپ اکبند خریدم و سخت افزار سیستم
هارد 1 ترابایت رم 8 گیگ سی پی یو 2.30 گیگا هرتز کارت گرافیک ناویدیا 4 گیگ و کارت گرافیک اینتل اچ دی گرافیک
با وجود این مشخصات بالا بعضی وقتها ویندوز 8 نسخه توتوریال هنگ میکنه و بعضی وقتها نشانه گر موس روی صفحه مانیتور خیلی کند حرکت میکنه و گیر میکنه که ازار دهنده هست
من با نرم افزار ایدا تست سخت افزاری گرفتم هیچ مشکلی نداشت
و در حال حاضر نسخه کاسپرسکای اینترنت سکرتی 2014 روی لپ تاپ نصب است و بعد از اسکن هیچ ویروسی پیدا نمیشه کاملا لپ تاپ بدون ویروس است
با سیستم تروبله شوت خود ویندوز هم چک کردم همه چی فیکس است
حالا شما لطفا راهنمایی کنید برای این مشکلی که من گفتم چه کار کنم ؟

2- نسخه اورجینال خود لپ تاپ من ویندوز 8 توتوریال است
من میخوام یک نسخه دیگر از ویندوز 8 نصب کنم
ایا به نظر شما بعد از نصب تمامی سخت افزار توسط ویندوز شناسایی میشوند ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
بعد اگر بخواهم باز به ویندوز اولیه برگردانم با ریست کردن میشه یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

جدیدترین سوالات





سوال های تصادفی





جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

کامپیوتر

جناب آقای mohyjj
سلام

مرتبط با سوال 1975

اگر بخواهم عکس مربوط به cpu usage اینجا قرار بدهم که شما ببینید چگونه باید عمل کنم؟
کنترل+شیفت+ اسکیپ را که زدم در گزینه performance ، cpu usage ستون های سبز رنگ زیرش نوشته 100% ، در ضمن آنتی ویروس من کاس پراسکای که همراه ویندوزم جدید نصب کردم
آیا به نظر شما سیستم ویروس دارد؟



0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:

ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

3


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

3 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



5790
8564
19152

Guest

سلام

امروز دو ساعتی است دارم کار می کنم و cpu usage عدد 100% را نشان می دهد.
0
امتیاز


5790
8564
19152

Guest

البته این بار مجدد CPU usage در نوسان بود حتی زمانی که به اینترنت وصل شده بودم. بعضا 6 الی 100 را نشان می داد.
0
امتیاز


5790
8564
19152

Guest

اضافه کنم تا قبل از این که به اینترنت وصل شوم cpu usage بین 1 الی 6 درصد متغیر بود اما به محض این که به اینترنت وصل شدم مجدد CPU usage را نوشت 100% در ضمن در حین کار یک دفعه سیستم به طور کامل قطع شد یعنی لپ تاپ صدایی کرد و خاموش شد به شکلی که فکر کردم برق رفت. اما برق نرفته بود و من مجدد وصل شدم.
0
امتیاز


جواب تو چیه؟

کاربر میهمان
     



2000 تومان هدیه بهترین جواب


















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.