خودتو بیشتر بشناس:       آزمون شخصیت شناسی MBTI

سوال و جواب در فیسبوک

سوال هایی از همین گروه

سلام دوستان یه برنامه دیکشنری نوشتم موقعی که میخوام اطلاعاتو ثبت کنم خطا میده یکبار ثبت اطلاعات انجام میشه ولی واسه بار دوم خطا میده عکسشم گرفتم و در پیوست ارسال کردم
ارتباط با دیتابیس هم به روش Linq هست
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 490  بازدید

سلام. من تو برنامم از یه دیتاگرید و چندتا text استفاده کردم و دیتاگریدم رو به بانک اکسس وصل کردم. بار اولی که کد درج از text به دیتاگرید رو نوشتم درست عمل کرد اما بعد اون هرچقد از این کد استفاده میکنم جواب نمیده. لطفا یه روش واسه حل مشکلم راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم. ممنون
کدی که استفاده کردم:
;(mydbDataSet._t_soal_oloom.Add_t_soal_oloomRow(Int32.Parse(textBox1.Text), textBox2.Text
;(oleDbDataAdapter1.Update(mydbDataSet
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 782  بازدید

با سلام
نسخه سی شارپم ویرپوال 2010 ، ویندوزمم 8.1 هستش
من با textbox تو سی شارپ خلی مشکل دارم
اولا اگه textbox رو بیارمش روی فروم ، هی پشت هم چشمک چشمک میزنه !!!!
یا مثلا وقتی از گروه visual basic powerpacks , line shape رو انتخاب میکنم و روی فروم قرار میدم ، اگه روی textbox کلیک کنم برنامه هنک میکنه و ریست میشه
غیر از line shape ،برای group box هم همین اتفاق میفته
اگه میشه کمک کنین بگین باس چیکا کنم
خلی ممنون
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 892  بازدید

سلام میخواستم داخل فرم اشکال هندسی مثل نقطه و خط ودایره وبیضی و مربع و مستطیل و چند ضلعی رو رسم کند و یه دکمه هم برای پاک کردن کل فرم تعبیه بشود و یه دکمه برای رنگ که بشود رنگها رو انتخاب کرد و یه دکمه برای ضخامت و یه دکمه combobax که اشکال رو انتخاب کنیم.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 37  بازدید

می خوام دکمه های توی یک فرم شناسایی بشه و فاصله بین دکمه ها مقایسه بشه . یعنی اعلام کنه دکمه X با دکمه Y از سمت مثلا راست فلان پیکسل فاصله داره..

یه for نوشتم براش.. الان مشکل نمایش نتیجه هست.. نمی دونم چطوری حلقه رو تنظیم کنم که لیست دکمه ها رو بده بیرون.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 169  بازدید

جدیدترین سوالات

چطور میشه در زبان سی شارپ C# یک رشته (string) رو از تگ های html خالی کرد؟
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 1337  بازدید

چجوری میتونم در کلیلک راست در مرورگر گزینه اضافه کنم ؟
کلیلک راست کروم
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 471  بازدید

با سلام
نسخه سی شارپم ویرپوال 2010 ، ویندوزمم 8.1 هستش
من با textbox تو سی شارپ خلی مشکل دارم
اولا اگه textbox رو بیارمش روی فروم ، هی پشت هم چشمک چشمک میزنه !!!!
یا مثلا وقتی از گروه visual basic powerpacks , line shape رو انتخاب میکنم و روی فروم قرار میدم ، اگه روی textbox کلیک کنم برنامه هنک میکنه و ریست میشه
غیر از line shape ،برای group box هم همین اتفاق میفته
اگه میشه کمک کنین بگین باس چیکا کنم
خلی ممنون
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 892  بازدید

می خوام دکمه های توی یک فرم شناسایی بشه و فاصله بین دکمه ها مقایسه بشه . یعنی اعلام کنه دکمه X با دکمه Y از سمت مثلا راست فلان پیکسل فاصله داره..

یه for نوشتم براش.. الان مشکل نمایش نتیجه هست.. نمی دونم چطوری حلقه رو تنظیم کنم که لیست دکمه ها رو بده بیرون.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 169  بازدید

سلام من با ویژوال استودیو2012 یک برنامه دفترچه تلفن نوشتم ولی میخوام اول یک لودینگ بزارم بعد ازاتمام لودینگ بره رو فرم کاربر و از انجا که با نام کاربری و پسوردی وارد شدیم بره تو برنامه یک progress bar میخوام یعنی از فرم لودینگ بره به فرم لاگین. فقط سورس کدشو میخوام ولی کامل و کارکنه خیلی ضروریه واسه پروژه نهایی میخوام .مرسی از همتون.زبان برنامم سی شارپه
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 2305  بازدید

سوال های تصادفی

کتابی برای اصطلاحات فارسی؟
از گروه : دبیرستان 1635  بازدید

سلام من از سیستم دیگه می تونم وارد پیجم بشم ولی از سیستم خودم که وارد می شم صفحه بصورت ساده و بدون گرافیک مثل برنامه WORDمیاد هرکار هم می کنم نمی تونم صفحه رو با گرافیک اصلی ببینم لطفا راهنماییم کنیدکه مشکل از سیستمم هست یا نه؟راه حلش چیه؟ضمنا ایمیلم هم همین مشکل رو داره
از گروه : اینترنت و سایت ها 747  بازدید

سلام

چگونه می توان اطلاعات ایمیل یک فرد را به طور کامل از ایمیل حذف کرد؟ حتی آن را بلاک کرد؟
از گروه : اینترنت و سایت ها 696  بازدید

برترین فیلم های ژانر تاریخی کدام فیلم ها هستند؟
از گروه : سوالات گوناگون 546  بازدید

با سلام لب تاب من ویندوز 7 داره تازه ویندوزش هم به درد نمی خوره.
اومدم ویندوزش رو عوض کنم سی دی ویندوز روی لب تاب اجرا کردم و
اومدم لب تاب رو ریستارت کردم و دکمه ی del رو زدم خودتون می دونین
جز مراحل نصب ویندوزه ولی سی دی ویندوز اجرا نشد از اون وقع هر چی
سی دی های مختلف ویندوز رو اجرا می کنم اجرا نمی شه و ویندوز قبلی
هم بالا نمیاد فقط یه صفحه ی سیا بالا میاد با پیام JNBDF is missing وبعد
تو یه خط دیگه press ctrl+alt+del to restart رو میده این رو هم اجرا می کنم
ریستارت می شه ولی دو باره همون صفحه رو میاره.
لطفا به دادم برسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید.
کممممممممممممممممممک.
خواهشا خیلی زود جواب بدید با کامپیوتر یکی دیگه دارم کار می کنم منتظره.
از گروه : لپ تاپ 1326  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

Checked List Box سی شارپ

اشتراک با دوستان:

سلام خیلی ممنونم فرض کنید که در پاگاه داده دو Table داریم که در یک Table1 من چند فیلد دارم


1) عادی


2)تخصصی


3) خدمات عادی

4)..........


با CheckedListBox


آنها رانمایش میدهیم و در Table2 اسامی نام دارو وجود دارد می خواهم جلوی هر کدام در Table1 تیک خورد عدد 1 و انهایی که تیک نخورد عدد 0 در Table2 نمایش داده شود توجه شود که اعداد به این صورت 011001 در یک فیلد نه در چند فیلد نمایش داده شود مثلا جلوی نام x یک فیلد قرار دارد که 0100110


0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




2631
6400
6849

Guest
چگونه می تونم یه شبکه عصبی با سی شارپ طراحی کنم برای پردازش تصاویر می خوام
0
امتیاز





کاربر میهمان
     

250
تومان هدیه بهترین جواب
با سلام
من دارم یه دفترچه تلفن رو برنامه نویسی میکنم
به این صورت که الان با سه تا تکست باکس اسم و فامیل و شماره تلفن طرف رو میگیره
و با دکمه add اضافه میکنه تو یه ی دونه آیتم از لیست باکس
حالا دوتا تکست باکس دیگه دارم
که تو یکیش طرف اسم رو میزنه
و روی دکمه جستجو کلیک میکنه و باید اون اسم پیدا میشه درون لیست و شماره تلفن اون بیاد تو تکست باکس دومی نمایش داده بشه!
اینم کد این دوتا دکمه
البته الان کار نمیده
 private void btAdd_Click(object sender, EventArgs e)
 
{
tbTell.Text = tbTell.Text.ToString();

tbName.Text += " | " + tbFamily.Text;
listnames.Items.Add(tbName.Text+" | "+tbTell.Text);
string number = tbTell.Text;
tbName.Text = "";
tbName.Focus();
}
private void btnSerch_Click(object sender, EventArgs e)
{

listnames.FindString(tbSerch.Text);


}
از گروه : مشکلات نرم افزار 43  بازدید

5000
تومان هدیه بهترین جواب
مسابقه دو هفتگی زیرنویس - سایت سوال و جواب - شماره سوم (۳)
به نظرت بهترین عنوان برای تصویر زیر چیه؟ با دیدن این تصویر چی به ذهنت رسید؟

مسابقه زیرنویس- شماره سوم

این مسابقه به صورت دو هفته یکبار انجام خواهد شد.
می تونید به نظرات دیگران هم امتیاز بدید... یکی از عناوین با بیشترین امتیاز برنده این مسابقه خواهد شد.

نکته : لطفا ابتدا به عنوان کاربر وارد سایت شده و سپس جواب خود را ثبت کنید. جایزه به پاسخ های دریافتی از کاربران عضو تعلق خواهد گرفت :)
از گروه : مسابقات سایت 52  بازدید

450
تومان هدیه بهترین جواب
با عرض سلام. ضمن تشکر از وب سایت خوبتون. تو شهرتهران ای دی اس ال پارس آنلاین بهتر و باکیفیت تره بگیرم یا شاتل؟(لطفاً توضیح دهید)
از گروه : دنیای مجازی 249  بازدید

500
تومان هدیه بهترین جواب
چطور می شه عکس ها رو محو کرد؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 202  بازدید

10000
تومان هدیه بهترین جواب
پیشنهادات شما برای بهتر شدن سایت سوال و جواب چیه؟
چه کمبودهایی حس می کنید؟
به نظرتون چه تغییراتی می تونه سایت رو برای شما کارآمد تر و جذابتر بکنه؟
در آخرین سوال اینکه دوس دارید سایت بهتر بشه و برای بهتر شدنش و در امر آشنا کردن دوستاتون با سایت؛ همراه و هم دل ما هستید؟
از گروه : پیشنهادات شما برای سایت سوجا 3071  بازدید

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟

































پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات