سلام میخواستم داخل فرم اشکال هندسی مثل نقطه و خط ودایره وبیضی و مربع و مستطیل و چند ضلعی رو رسم کند و یه دکمه هم برای پاک کردن کل فرم تعبیه بشود و یه دکمه برای رنگ که بشود رنگها رو انتخاب کرد و یه دکمه برای ضخامت و یه دکمه combobax که اشکال رو انتخاب کنیم.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 135  بازدید

سلام دوستان یه برنامه دیکشنری نوشتم موقعی که میخوام اطلاعاتو ثبت کنم خطا میده یکبار ثبت اطلاعات انجام میشه ولی واسه بار دوم خطا میده عکسشم گرفتم و در پیوست ارسال کردم
ارتباط با دیتابیس هم به روش Linq هست
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 631  بازدید

لطفا کد زیر را برایم تحلیل کنید
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.IO;


namespace Ontology_Run
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
try
{
long startTick = 0;
long endTick = 0;
int w = 0;
long tick = 0;
startTick = DateTime.Now.Ticks;
StreamReader SR = new StreamReader("Onto.txt");
SR.Read();
SR.Close();
endTick = DateTime.Now.Ticks;
tick = (endTick - startTick)/100;
if (tick==0)
{
tick = 100;
}
MessageBox.Show("Time(MS) Ontology = " + tick);

}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message);
}
}
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 199  بازدید

من دارم در wpf یه برنامه برای بایگانی نامه مینویسم

میخوام هروقت که کاربری وارد برنامه میشه نام ونام خانوادگی وآیدی کاربر در سراسر برنامه قابل دسترسی باشه برای این کار اومدم تو یه کلاس سه تا مقادیر تعریف کردم
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 7  بازدید

برنامه ای بنویسید ک یک عدد دریافت کند و خروجی را مانند مثال زیر نمایش دهد.
مثال : در صورت وارد شدن عدد 5 شکل زیر را تولید کند :
*
**
***
****
*****
زبان : #C ( کنسول اپلیکیشن )

از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 23  بازدید

جدیدترین سوالات

می خوام دکمه های توی یک فرم شناسایی بشه و فاصله بین دکمه ها مقایسه بشه . یعنی اعلام کنه دکمه X با دکمه Y از سمت مثلا راست فلان پیکسل فاصله داره..

یه for نوشتم براش.. الان مشکل نمایش نتیجه هست.. نمی دونم چطوری حلقه رو تنظیم کنم که لیست دکمه ها رو بده بیرون.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 258  بازدید

با سلام
نسخه سی شارپم ویرپوال 2010 ، ویندوزمم 8.1 هستش
من با textbox تو سی شارپ خلی مشکل دارم
اولا اگه textbox رو بیارمش روی فروم ، هی پشت هم چشمک چشمک میزنه !!!!
یا مثلا وقتی از گروه visual basic powerpacks , line shape رو انتخاب میکنم و روی فروم قرار میدم ، اگه روی textbox کلیک کنم برنامه هنک میکنه و ریست میشه
غیر از line shape ،برای group box هم همین اتفاق میفته
اگه میشه کمک کنین بگین باس چیکا کنم
خلی ممنون
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 1157  بازدید

سلام...من یه پروژه (مثلا دفترچه تلفن) نوشتم و بعد از اتمام پروژه با installshield یک فایل نصبی ازش ساختم اما بعد از نصب اون روی یک کامپیوتر دیگه زمان اجرای پروژه خطای .mdf file is read only رو میاره و برنامه با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار نمیکنه... لطفان اگه میتونید اینو حل کنید که خیلی گیرم...
connectionstring==|datadirectory|\phonebook.mdf
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 186  بازدید

قصد دارم برای یک سری خدمات، سانس های مختلف ثبت کنیم .
دارای دو جدول :
سرویس دهنده
سانس های استفاده
می خواهم برای هر سرویس دهنده به تعدا سانس تعریف کنم .

روش ذخیره در دیتابیس با آی دی سرویس دهنده رو نمی دونم ؟
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 59  بازدید

با سلام وخسته نباشی از شما.

مشکل من این است که هنگام ادرس دهی به اکسس است.
چرا هنگام انتقال پروژه به محل جدید خطا میدهد.
چگونه ادرس دهی کنم؟
با تشکر از سایت خوبتون.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 970  بازدید

سوال های تصادفی

برنامه برج هانوی در c++ باچهار تامیله وبیست دیسک؟
از گروه : دروس و مسائل رشته کامپیوتر و IT 3609  بازدید

میخواستم بدونم آیا اگر حسابی در یکی از بانک های سویس افتتاح بشه .   نیروهای امنیتی کشورهای مختلف از طریق پلیس بین الملل (اینتر پول ) قادر به دسترسی به اطلاعات یک شماره حساب خواهند بود یا خیر لطفا با ذکر منبع
از گروه : سوالات گوناگون 578  بازدید

سلام ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من اينترنت موبايلم رو فعال كردم ولي حجمش زود تموم ميشه گفتن شايد نرم افزارهايي كه داري يا نرم افزارهاي گوشي به طور خودكار آپديت ميشن روشي هست بشه غيرفعالش كرد گوشي من چيني سامسونگ گالكسي s7262
از گروه : سایر سوال و جواب های موبایلی 9303  بازدید

با سلام .
چگونه میشه کلیپ وموسیقی رو تو تانگو گذاشت.

متشکرم
از گروه : برنامه موبایل 22371  بازدید

باتوجه به اینکه قانون کپی رایت در کشور ما وجود نداره وظیفه ما در قبال نرم افزارها یا همین  ویندوزی که  استفاده میکنیم چیه؟
از گروه : سوالات گوناگون 735  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

Checked List Box سی شارپ

سلام خیلی ممنونم فرض کنید که در پاگاه داده دو Table داریم که در یک Table1 من چند فیلد دارم


1) عادی


2)تخصصی


3) خدمات عادی

4)..........


با CheckedListBox


آنها رانمایش میدهیم و در Table2 اسامی نام دارو وجود دارد می خواهم جلوی هر کدام در Table1 تیک خورد عدد 1 و انهایی که تیک نخورد عدد 0 در Table2 نمایش داده شود توجه شود که اعداد به این صورت 011001 در یک فیلد نه در چند فیلد نمایش داده شود مثلا جلوی نام x یک فیلد قرار دارد که 0100110


0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




3351
7129
9223

Guest
چگونه می تونم یه شبکه عصبی با سی شارپ طراحی کنم برای پردازش تصاویر می خوام
0
امتیاز





کاربر میهمان
     

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟












اسم این فیلم چیه؟   ( 189 بازدید)

سلام.بیشتر از پنج ساله دنباله یه فیلمی میگردم ولی اسمشو نمیدونم انصافا اگه اسمشو میدونید بگید.یه تیکه های درهم و اشفته ای از فیلم یادمه.یه دختربچه ای بود مادرش مریض بود و دختره فک کنم یه ناپدری داشت.دختره نمیدونم از کجا با یه غولی اشنا میشه غوله بهش یه تیکه گچ میده که اگر با گچه یه دریچه روی زمین میکشیده میتونسته دریچه رو باز کنه و توی یه مکانی خارج از این دنیا بره.غوله بهش میگه برو از فلان جا توی اون مکان فلان دارو رو برای مادرت پیدا کن اما هرجور خوراکی که دیدی اصلا نخور.دختره میره یه جا یه میزی بوده روش پر از خوراکی بوده اول میز هم یه موجود مرده بوده که چشماش توی بشقاب جلوش بودن.دختره دارو رو برمیداره اما یه انگور از روی میز میخوره.یدفه اون موجوده زنده میشه چشماشو از رو بشقاب برمیداره میچسبونه کف دستش و میدوه سمت دختره اما دختره فرار میکنه و برمیگرده به دنیای خودش و اتاق خودش.وقتی غوله میفهمه که دختره چیزی خورده خیلی باهاش جروبحث میکنه.خلاصه دختره اون دارو رو میذاره زیر تخت مادرش و واسه اینکه زنده بمونه روزی یه قطره خون به داروهه میده.مادرش داشته کم کم خوب میشده که ناپدریه میفهمه و اون دارو رو که شبیه یه گیاه بوده میندازه تو شومینه و اتیشش میزنه بعدم فک کنم مادره حالش بد میشه و میمیره.داستانش تا جایی که یادمه خیلی قشنگ بود و منم الان دربه در دنبال فیلمشم لطفا اگه اسمشو میدونید بهم بگید.اینم شمارم توی واتساپ تلگرامم هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید






















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات