سلام و خسته باشید به همه ...

آیا یک کارشناس پرستاری می تواند در کنکور یکی از این رشته های شرکت کند :

1.پزشکی
2.فیزیوتراپی
3.دندانپزشکی
4.بینایی سنجی
5.شنوایی سنجی
6.گفتاردرمانی
7.داروسازی
8.دکترای بیوتکنولوژی
9.هوشبری
10.اتاق عمل
11.علوم تغذیه
12.ساخت پروتز دندانی
13.اعضای مصنوعی
14.کاردرمانی
از گروه : کنکور 1069  بازدید

امسال تکمیل ظرفیت پزشکی وپیراپزشکی دانشگاه ازاد میاید
از گروه : کنکور 1029  بازدید

من دانش آموز سوم ریاضی هستم و میخوام تابستون زیست شناسی بخونم و کنکور 95 در رشته ی تجربی شرکت کنم
به رشته های فیزیوتراپی،رادیولوژی،زیست شناسی و همچنین دبیری زیست شناسی بسییییییییار علاقه دارم
به نظرتون ارزششو داره کنکور تجربی بدم
لطفا اگه میشه ی سری روش بهم بگید که بتونم زیست رو خودم به خوبی یاد بگیرم
از گروه : کنکور 624  بازدید

سلام کسی اگه سایتی رو میدونه که به سوالات کنکوری ها ( منظور سوالات درسی ) میتونن جواب بدن (به غیر از انجمن ها ) لطفا معرفی کنه که واقعا نیاز دارم
حتی اگه آدرس ایمیل استاد کاربلدی باشه ممنون میشم
از گروه : کنکور 722  بازدید

سلام من کاردانی حسابداری دارم البته (کارشناسی پیوست ه بودم انصراف دادم ) میتونم کاردانی به کارشناسی زبان شرکت کنم؟
از گروه : کنکور 206  بازدید

جدیدترین سوالات

سلام من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و از کارودانش رفتم و پیش دانشگاهی نداشتم حالا می خوام کنکور تجربی بدم و پزشکی بخونم چه جوری می تونم اصلا نمیدونم باید دیپلم تجربی بگیرم بعد کنکور بدم؟؟؟میشه کمکم کنید؟
از گروه : کنکور 1009  بازدید

سلام دوستان
من اول قرار بود برم خدمت اقدام کنم که بنا به دلایلی کنسل شد .
حالا نیت دارم برم واسه دانشگاه ولی نمیدونم چکار کنم ! یعنی راه های اولیه رو نمیدونم که اول چکار کنم ! یعنی چطور اقدام کنم واسه دانشگاه .
بعد من تا برج 10 امسال دیپلمم رو کامل میگیرم چون چندتا عمومی هم دارم . باید منتظر موند تا دیپلم بیاد دستم ؟ یا نه ؟
دانشگاه بدون کنکور رشته کامپیوتر هم داره ؟ اهواز .
ممنونتون میشم جواب بدید چون واقعا عجله دارم .🌹
از گروه : کنکور 610  بازدید

چه کتابها یا موسسه ای برای کنکور ارشد علوم سیاسی خوب است ؟
از گروه : کنکور 4169  بازدید

من دانش آموز سوم ریاضی هستم و میخوام تابستون زیست شناسی بخونم و کنکور 95 در رشته ی تجربی شرکت کنم
به رشته های فیزیوتراپی،رادیولوژی،زیست شناسی و همچنین دبیری زیست شناسی بسییییییییار علاقه دارم
به نظرتون ارزششو داره کنکور تجربی بدم
لطفا اگه میشه ی سری روش بهم بگید که بتونم زیست رو خودم به خوبی یاد بگیرم
از گروه : کنکور 624  بازدید

با سلام من رشته تجربی انتخاب کردم برای پزشکی باید رتبه ات در کنکور چند باشد و چه درس هایی خیلی مهم است؟با تشکر
از گروه : کنکور 1817  بازدید

سوال های تصادفی

Username و Password نزم افزار آنتی ویروس NOD32 رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 2567  بازدید

با سلام
دختری هستم متاهل دو تا فرزند دارم
میخواستم نظرتونو راجع ب این مسیله ای ک مطرح میکنم بدونم!
الان چند ساله خوابایی میبینم ک بیشتریاشون ب واقعیت میرسه یعنی طی چند روز حد اکثر ی ماه اتفاق میوفته حالا تصادف ازدواج یا مسافرت یا هر چیز دیگه ای...بیشترشم ب اتفاقات بد اشاره داره..بچه ک بودم تو خوابام همش ی چیزیو میدیدم ک با قدرت دستام دارم مثل خمیر بازی لهش میکنم حتی وقتی از خواب پا میشدم حس میکردم هنوز دستام قدرت داره تا الان ک سنم 25 و خوابام!! بعضی اوقات از خوابام ترسیدم اخه خیلی وحشتناک بود ولی اتفاق افتادن دست خودمم نیس حتی خواب کسایی رو میبینم ک اصلا بهشون فکر هم نمیکنم بیشتر کسایی ک میشناسم ... خیلی اتفاقای خوبیم برام میوفته مثلا کار اداری داشته باشم بی هیچ معطلی انگاری از قبل همه چی برام امادس بدون معطلی و مشکلی!
از گروه : روان درمانی 535  بازدید

با سلام
من پسورد ایمیلم رو فراموش کردم
سوالای امنیتی رو هم جوابشون یادم نیست
کمکم کنید لطفا
از گروه : امنیت 8366  بازدید

سلام.من پسری هستم که همیشه احساس تنهایی میکنم.سابقه افسردگی شدید هم دارم.قبلا تو یه

آموزشگاه تدریس میکردم.الان هم تو یه دالترجمه کار میکنم.کلاس زبان هم میرم.روابط

اجتماعی چندان قوی ای ندارم.بخاطر همین و بخاطر پر کردن تنهاییم و دوری از این احساس عذاب اور ،تنها راهی که عملا میتونستم انجام بدم این بود که با دختری دوس بشم.اون موقعی که این تصمیم رو گرفتم حدود 15 سالم بود.الان حدود 26 سالمه ولی تا حالا نشده با یه دختر خوب دوست بشم.
چند بار با دختر ها دوس شدم.ولی اون دخترا ، دخترای سطح بالایی نبودن.یعنی یا خیلی زشت و عجیب غریب بودن ، دخترای خوشکل و خوب هیچ وقت با من دوست نمیشن.یه بار عاشق یه پیر زن شدم و باهاش دوس شدم ولی بعدا دچار سو تفاهم شد و باهام قهر کرد.ضربه عاطفی خوردم.یه بار هم با یه دختر زشت دوس شدم.یه روز با هم رفتیم پارک و همونجا دستگیرمون کردن.کلی آبروریزی شد.نزدیک بود بیافتم زندان.شانس آوردم بخشیدنمون.ولی بازم نتونستم دست بکشم.یه بار هم توی یه سایت تقاضای پیدا کردن دوس دختر کردم .بهدش یه دختر باهام تماس گرفت و گفت میتونم به ازای پول برت دوس دختر پیدا کنم.ند نفر معرفی کرد . کلی بهش پول دادم ولی باز هم نشد.آخرش هم کلی ازم پول گرفت و رفت.
تازه با همون دخترای زشت هم بزور دوس میشدم.الان حتی با اونا هم نمیتونم دوس بشم.خیلی خیلی خیلی احساس تنهایی میکنم.از 15 سالگی تا حالا همیشه برای پیدا کردن دوس دختر میرفتم خیابون ها رو گشت میزدم.ولی این چند سال اخیر مثل یه اعتیاد شده .یعنی اگه یه روز نرم بیرون و گشت نزنم ، نمیتونم بمونم.هر لحظه میخوام فرار کنم بیرون.به هر بهانه ای میرم بیرون.اگه بیرون نرم شدیدا احساس بی حوصلگی میکنم.خیلی سعی کردم که این عادت بیرون رفتن رو از سرم بندازم ولی بعد از یه مدت دوباره شروع میکنم.تقریبا هر روز میرم بیرون و دنبال دوس دختر میگردم و هر روز هم دست از پا درازتر برمیگردم خونه.وقتی برمیگردم ، تو راه خونه بغض گلومو میگیره.اون لحظات برگشتن مثل شکنجه میمونه.یعنی تو یه چنین مخمصه ای گیر کردم: نه میتونم دوس دختر پیدا کنم.نه میتونم از تلاش برای پیدا کردنش دست بکشم.با هر کسی هم مشورت میکنم میگه که برو ازدواج کن.میگم شرایطشو ندارم.اونا هم هی میخوان ازدواج رو توجیح کنن.میگم حرف شما درست ولی بخدا نمیشه.نمتیونم و نمیخوام ازدواج کنم.اونا هم میگن ما همین قدر بلدیم.یا میگن برو ناز دخترا رو بکش باهات دوس میشن.ولی نمیتونم ، بلد نیستم.
خواهشا راهنماییم کنین.
از گروه : دوستی دختر - پسر 1498  بازدید

سلام به همگی
ما چند ماهی میشه که اینتر نت پر سرعت وصل کردیم ولی یه مشکلی که هست اینه که هر بار تفلن زنگ می زنه و جواب می دیم و بعد که قطع می کنیم برای هر کدومشون یه بار adslو اینترنت قطع می شن و چند دقیقه طول می کشه تا وصل بشه ...چی کار باید بکنم؟
از گروه : اینترنت و سایت ها 1162  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

دانشگاهی

امسال تکمیل ظرفیت پزشکی وپیراپزشکی دانشگاه ازاد میاید


0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




3617
7248
9949

Guest
جدی؟ بذار بیاد. خدا حفظش کنه.
البته اگه جمله تون سوالیه بهتره از روابط عمومی سازمان سنجش بپرسین.
0
امتیاز


0
4
30

qwertyuiop
با سلام به فرهیخته گرامی. از آنجا که عده ای برای دانشگاه ثبت نام کرده و سپس لغو میکنند.یقینا امسال تکمیل ظرفیت خواهیم داشت...
0
امتیاز





کاربر میهمان
     




1650 تومان هدیه بهترین جواب
با سلام و خسته نباشی خدمت اعضای گروه کدی که من نوشتم کد قاعده کرامر برای حل سه معادله سه مجهول است،منتها یه اشکال در این کد است، موقعی من کد را ران میکنم فقط یه جواب از سه جواب را به من می دهد.اگه امکان داره یه نگاهی بهش بندازین و اشکالش را درج کنین.با تشکر.
 #include<stdio.h>
 
#include<conio.h>
#include<math.h>
main()
{
int i,j,k,l,m=0,y,u,r;
float d,determ=1.0,a[3][3],b[3],x[3],c[3][3],deltam[3],delta=1.0,p[3][3],q[3];
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
printf("matris a");
scanf("%f",&a[i][j]);
}
}
for(l=0;l<=2;l++)
{
printf("bordar b");
scanf("%f",&b[l]);
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
c[i][j]=a[i][j];
}}
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=c[j][i]/c[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
c[j][k]=c[j][k]-(d*c[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j)
determ=determ*c[i][j];
}
}
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
for(j=0;j<=2;j++)
{
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(l=0;l<=2;l++)
{
if(i==l)
{
p[i][j]=b[l];
if(l==2 && m<=2)
{
for(i=0;i<2;i++)
{
for(j=i+1;j<=2;j++)
{
d=p[j][i]/p[i][i];
for(k=0;k<=2;k++)
{
p[j][k]=p[j][k]-(d*p[i][k]);
}
}
}
for(i=0;i<=2;i++)
{
for(j=0;j<=2;j++)
{
if(i==j){
delta=delta*p[i][j];
}
}}
deltam[m]=delta;
x[m]=(deltam[m])/(determ);
for(r=0;r<=2;r++){
if(r==m){
q[r]=x[m];
} }
m=m+1;
for(y=0;y<=2;y++){
for(u=0;u<=2;u++){
p[y][u]=a[y][u];
}}
}
}
}
}}
for(r=0;r<=2;r++){
printf("%f",q[r]);
}
getch();
}



می تونی به این سوال ها جواب بدی؟
















چند تمرین جاوا   ( 374 بازدید)

سلام
یه چند تا تمرین جاوا دارم که خودم از پسشون بر نمیام ممنون میشم اگه کسی میتونه تو نوشتن این برنامه ها کمکم کنه
1 - برنامه ای بنویسید که عددی را خوانده و مشخص سازد آیا آن عدد متقارن است یا خیر؟ مثلآ اعداد 5335 ،47874
متقارن هستند. خروجی برنامه باید True یا False باشد.
2 -یک کلاس Operation بسازید که شامل یک صفت از نوع int به نام x باشد، سپس برای این صفت توابع
()get و ()set را پیاده سازی کنید. حال در کلاس Main تابع ()main را برای اجرا شدن برنامه بنویسید و داخل
این متد از کلاسOperation یک شی به اسم op بسازید و مقدار x را باتوجه به ورودی که کاربر وارد میکند
مقداردهی کنید. حال با استفاده از این مقدار x در داخل کلاس Operation یک با نام ()act تعریف نمایید که مقدار
فاکتوریل x را محاسبه و چاپ نماید.
3 -برنامه ای بنویسید که متنی شامل چند جمله از کاربر را دریافت کند و دارای متدی باشد که با دریافت یک کلمه،
جمله ای از آن متن را که آن کلمه در آن وجود داشته باشد به طور کامل چاپ نماید.
مثال :
متن ورودی :
An object is a software bundle of related state and behavior. Software objects are often used to
model the real-world objects that you find in everyday life. This lesson explains how state and
behavior are represented within an object, introduces the concept of data encapsulation, and
explains the benefits of designing your software in this manner.
کلمه ورودی 1:
bundle
خروجی1:
An object is a software bundle of related state and behavior.
کلمه ی ورودی 2:
Life
خروجی :
Software objects are often used to model the real-world objects that you find in everyday life.
فرض مسئله : هرجمله به یک نقطه ).( ختم میشود.
فرض مسئله: فرض کنید هر کلمه فقط در یک جمله وجود دارد.

6-کلاسی به نام string_My تعریف نمایید که شامل توابع زیر باشد:
الف( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا با کاراکتر عددی شروع شده است یا خیر .
ب( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا به کاراکتر عددی ختم شده است یا خیر.
ج( رشته ای دریافت کرده و تعیین کند آیا دارای کاراکتر عددی است یا خیر.
د( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک تبدیل کند .
ه( رشته ای دریافت کرده و حروف بزرگ آن را به حروف کوچک و حروف کوچک آن را به حروف بزرگ تبدیل کند .
و( رشته ای دریافت کرده و تعداد کلمات آن را چاپ کند؟
ز( رشته ای دریافت کرده و کلمات آن را از آخر به اول چاپ کند. به مثال زیر توجه کنید :
“I like java” => “java like I”
 برای نوشتن دو تابع پایانی)و،ز( فرض کنید که بین کلمات space قرار دارد.
 برای انجام این تمرین حتما متدهای کلاس String را در داکیومنت جاوا مطالعه نمایید.
در انتها از کلاسی که طراحی کرده اید یک شی به وجود آورید و در کلاسی به نام HW2Q6 از تمامی توابعی که ساخته
اید، با یک مثال استفاده نمایید.




عرض سلام وادب خدمت دوستان
من يه فيلم انگليسى ساخت حدودا ٢٠٠٠ تا ٢٠٠٦ در ميگردم كه خود فيلم و به سبك كلاسيك بازى كردن ،يعنى نزديك به يك قرن پيش از سال ساختش
داستان پدرو پسرى و نشون ميده كه به خون هم تشنه ان
داستان هم سكانس اولش از اونجا شروع ميشه كه پسره تو اداره ى پليس با سر و وضع كبود و زخم و زيلى ،دستبندش زدن و متهم به قتله پدرشه،كه پسره شروع ميكنه به تعريف كردن از رابطه ى خودش و پدرش از همون زمان ١٠-١٢ سالگيش كه اولين بار تازه ميفهمه پدرش كيه،(پدرشم تا جايى كه يادم مياد يه سمت رسمى داشت توشهر،آدم شاخصى بود،تو سيستم قضايى بود اگه اشتباه نكنم) ولى چون مادر اين يه خدمتكار بود كه ازش حامله شده بود به پسره به چشم مايه ننگ نگاه ميكرد،خلاصه از اولين ديدارشون تا چند سال ميگذره كه پسره تحت حمايت يه مرد كه پسر و ميشناخت و ميدونست پدرش كيه كمكش ميكنه تا از رشته حقوق فارق و تحصيل بشه كه بتونه با پدر خودش در بى افته
خلاصه بعدش تازه كَل كَل پدر و پسر شروع ميشه تا جايى كه پدره به قيمت جون خودش پسرش و به قتل محكوم كنه
خيلى فيلم قشنگيه ،لطفا كمكم كنيد اسمشو پيدا كنم
ممنون از شكيبايتون














روی یه پروژه ی شخصی دارم کارم میکنم تحت معماری سه لایه، اما فعلا تو همون لایه ی DAL لنگ موندم
میخوام تا یه جاهایی از کاره همین لایه هم به صورتی باشه که تو پروژه های دیگه هم بشه ازش استفاده کنم.
کلاسایی که تا اینجا تعریف کردم به صورت زیر بوده:

1- یه کلاس به اسم ConnectionManager که به صورت sealed تعریف شده با سازنده ی private و متدهایی static برای خوندن کانکشن استرینگ از کانفیگ و ایجاد کانکشن و همینطور دوتا متد برای open و close کردن کانکشن

2- یه کلاس به اسم DbUtility که به صورت abstract تعریف شده که یه سری متدهای پایه ای مثل ایجاد کانکشن( با استفاده از متدهای کلاس بالا)، ایجاد یک SqlCommand و اختصاص اون کانکشن به SqlCommand و متدایی دیگه مثه انواع Execute کردن ها و ...

این تا اینجای کار بود....
=====>حالا چندتا ابهام دارم!

من میخوام الان یه کلاس بنویسم واسه انجام کارایی مثله Select و Insert و Update و Delete و البته به هردو روش متصل و غیر متصل!
حالا چندتا سوال دارم:
1- بیام این متدهارو توی کلاس Dbutility به صورت Abstract تعریف کنم و بعد دو کلاس جدا تعریف کنم و این متدها رو یه بار به صورت متصل و یه بار غیر متصل توش پیاده کنم؟
2- بیام این متدهارو توی یه Interface قرار بدم و بعد بیام این دوتا کلاس متصل و غیر متصل رو بنویسم؟
3- اصلا 2 تا کلاس جداشون کنم درسته یا غلط؟
ووووو

4- میدونم که روش اصولی اینکار استفاده از Design Pattern هاست، اما در حد آشنایی مطالعه کردم دربارشون! و دقیق نمیدونم از کدوم الگو باید استفاده کنم واسه انجام این کارا! و چجوری پیاده سازیش کنم
میخواستم اگه امکان داره دوستانی که تجربه ی عملی کار با معماری سه لایه و استفاده از الگوهای طراحی رو دارن راهنماییم کنن، تو اینترنتم زیاد گشتم اما یه چیزه کامل و کاربردی دستگیرم نشده، همه اشون مثالای ناقص و جسته گریخته هستن
این چیزیه که واقعا همه ی مبتدیای مثل من واسه پیشرفت یادگیری بش نیاز داریم
پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

پ ن : من قبلا php کار میکردم، و جدیدن اومدم سمت .net یه چند ماهی میشه . مشکلی هم با سی شارپ ندارم و الانم 2 هفته اس mvc رو شروع کردم
خیلی مشتاقم و علاقه دارم اصولی برنامه نویسی کنم و پروژه هام رو حرفه ای کار کنم (نه مثله قدیما...)




پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات