خودتو بیشتر بشناس:       آزمون شخصیت شناسی MBTI

سوال و جواب در فیسبوک

سوال هایی از همین گروه

سلام یه سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
توی سی شارپ یه دیتا گرید دارم که میخوام از خونه ی اول شروع کنه و هر خونه ای که محتوا داره رو رنگی کنه و اگر نداره به خونه ی پایینش نگاه کنه که اگه دارای محتوا بود رنگیش کنه... و همین طور ادامه بده تا سلول آخر... ...... ؟؟؟
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 307  بازدید

برنامهای بنویسید که تعدادی عدد از کاربر گرفته و تعداد اعداد اول وارد شده را چاپ کند )تعداد اعداد را
کاربر مشخص میکند(.
مثال: ورودی تعداد= 8، اعداد: 3 10 7 19 25 11 37 40 ، خروجی5
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 368  بازدید

سلام من یک سوال دارم که چگونه در یک ابزار باتن کدی قرار دهیم که یک پنل بسازد و در داخل آن چند ابزار مورد نیاز برنامه نویس باشد جواب را لطفا به ایمیل من ارسال کنید
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 56  بازدید

سلام
من میخواهم یکسری فایل را جابجا کنم توی این قسمت مشکلی ندارم ولی پوشه ای که فایلها از اون خوانده میشن ممکن است دوباره فایل جدید کپی شه که با برنامه انتقال فایل من تداخل پیش میاد
چطور میتونم بفهمم که کپی اون فایلها در پوشه تموم شده که بعد برنامه من اجرا شود
برنامه من هر چند ثانیه اجرا می شود و فایلهای داخل این پوشه را انتقال میدهد
با تشکر
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 683  بازدید

با سلام
میخوام Items های موجود در listbox رو در یک table در sql درج کنم (insert) اما نمیدونم این کار رو چجوری انجام بدم خیلی دنبالش گشتم ولی به جوابی که در برنامه من هم جواب بده نرسیدم.لطفا کمکم کنید.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 509  بازدید

جدیدترین سوالات

سلام...من یه پروژه (مثلا دفترچه تلفن) نوشتم و بعد از اتمام پروژه با installshield یک فایل نصبی ازش ساختم اما بعد از نصب اون روی یک کامپیوتر دیگه زمان اجرای پروژه خطای .mdf file is read only رو میاره و برنامه با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار نمیکنه... لطفان اگه میتونید اینو حل کنید که خیلی گیرم...
connectionstring==|datadirectory|\phonebook.mdf
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 97  بازدید

سلام دوستان یه برنامه دیکشنری نوشتم موقعی که میخوام اطلاعاتو ثبت کنم خطا میده یکبار ثبت اطلاعات انجام میشه ولی واسه بار دوم خطا میده عکسشم گرفتم و در پیوست ارسال کردم
ارتباط با دیتابیس هم به روش Linq هست
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 447  بازدید

سلام میخواستم داخل فرم اشکال هندسی مثل نقطه و خط ودایره وبیضی و مربع و مستطیل و چند ضلعی رو رسم کند و یه دکمه هم برای پاک کردن کل فرم تعبیه بشود و یه دکمه برای رنگ که بشود رنگها رو انتخاب کرد و یه دکمه برای ضخامت و یه دکمه combobax که اشکال رو انتخاب کنیم.
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 25  بازدید

سلام. من تو برنامم از یه دیتاگرید و چندتا text استفاده کردم و دیتاگریدم رو به بانک اکسس وصل کردم. بار اولی که کد درج از text به دیتاگرید رو نوشتم درست عمل کرد اما بعد اون هرچقد از این کد استفاده میکنم جواب نمیده. لطفا یه روش واسه حل مشکلم راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم. ممنون
کدی که استفاده کردم:
;(mydbDataSet._t_soal_oloom.Add_t_soal_oloomRow(Int32.Parse(textBox1.Text), textBox2.Text
;(oleDbDataAdapter1.Update(mydbDataSet
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 752  بازدید

سلام یه سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
توی سی شارپ یه دیتا گرید دارم که میخوام از خونه ی اول شروع کنه و هر خونه ای که محتوا داره رو رنگی کنه و اگر نداره به خونه ی پایینش نگاه کنه که اگه دارای محتوا بود رنگیش کنه... و همین طور ادامه بده تا سلول آخر... ...... ؟؟؟
از گروه : برنامه نویسی به زبان #C 307  بازدید

سوال های تصادفی

با سلام لب تاب من ویندوز 7 داره تازه ویندوزش هم به درد نمی خوره.
اومدم ویندوزش رو عوض کنم سی دی ویندوز روی لب تاب اجرا کردم و
اومدم لب تاب رو ریستارت کردم و دکمه ی del رو زدم خودتون می دونین
جز مراحل نصب ویندوزه ولی سی دی ویندوز اجرا نشد از اون وقع هر چی
سی دی های مختلف ویندوز رو اجرا می کنم اجرا نمی شه و ویندوز قبلی
هم بالا نمیاد فقط یه صفحه ی سیا بالا میاد با پیام JNBDF is missing وبعد
تو یه خط دیگه press ctrl+alt+del to restart رو میده این رو هم اجرا می کنم
ریستارت می شه ولی دو باره همون صفحه رو میاره.
لطفا به دادم برسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید.
کممممممممممممممممممک.
خواهشا خیلی زود جواب بدید با کامپیوتر یکی دیگه دارم کار می کنم منتظره.
از گروه : لپ تاپ 1185  بازدید

سلام و خسته نباشید .من امروز گوشیمو آپدیت کردم بد وقتی‌ می‌خوام برم تو جیمیل یا هرچیزی ک مربوط به گوگل می‌شه اونا رو باز نمی‌کنه.می‌خواستم بدونم مشکلش چیرر می‌زنه یونکنون ایشو وید گوگل پلی سرویسز.
از گروه : برنامه موبایل 105  بازدید

چگونه حرف دلمان را به مسئولین برسانیم و آنان جوابمان را بدهند؟
از گروه : اجتماعی 1397  بازدید

برترین بازیگران مرد بالیوود از نظر توانایی های هنری کدامند؟
از گروه : سوالات گوناگون 428  بازدید

یه دوستی یه فیلمی واسم تعریف کرد نزدیک 7 سال پیش

داستان یه دختر و پسری بود که احتمالا فامیل هم بودن ولی به هم نرسیدن و بعد از مدتی که پسره با یکی دیگه ازدواج کرده بود، همدیگه رو میبینن و توی محوطه خونه پسره زیر یه درخت بخاطر غلیان احساسات و ناخواسته به هم نزدیک میشن بدون اینکه حواسشون به اطراف باشه و همسر پسر هم از دور داشته میدیده. فضای داستان هم چیزی تو مایه های انگلیس قدیمه فک میکنم.

این تنها چیزیه که یادم مونده و اون موقع چون مصادف بود با فیلم Becoming Jane من تو ذهنم این بود که این داستان ماله همین فیلمه ولی به تازگی که برای اولین بار این فیلمو دیدم فهمیدم این نیست و حالا به شدت دنبال اون فیلمم ولی اون دوستمم چیز بیشتری از فیلم یادش نیست.

اگه کسی بدونه یه جایزه خوب هم براش هست فیلم باید مال 2007 به قبل باشه
از گروه : سینما 2682  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

Checked List Box سی شارپ

اشتراک با دوستان:

سلام خیلی ممنونم فرض کنید که در پاگاه داده دو Table داریم که در یک Table1 من چند فیلد دارم


1) عادی


2)تخصصی


3) خدمات عادی

4)..........


با CheckedListBox


آنها رانمایش میدهیم و در Table2 اسامی نام دارو وجود دارد می خواهم جلوی هر کدام در Table1 تیک خورد عدد 1 و انهایی که تیک نخورد عدد 0 در Table2 نمایش داده شود توجه شود که اعداد به این صورت 011001 در یک فیلد نه در چند فیلد نمایش داده شود مثلا جلوی نام x یک فیلد قرار دارد که 0100110


0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده




2571
6320
6451

Guest
چگونه می تونم یه شبکه عصبی با سی شارپ طراحی کنم برای پردازش تصاویر می خوام
0
امتیاز





کاربر میهمان
     

5000
تومان هدیه بهترین جواب
سلام!
بدون مقدمه، به نظرت بهترین عنوان برای تصویر زیر چیه؟ با دیدن این تصویر چی به ذهنت رسید؟

مسابقه زیرنویس- شماره اول 1

این مسابقه به صورت هفتگی انجام خواهد شد.
می تونید به نظرات دیگران هم امتیاز بدید... یکی از عناوین با بیشترین امتیاز برنده این مسابقه خواهد شد.

مهلت پاسخ گویی به سوال این هفته تا پایان روز اول بهمن ماه تمدید شد.

نکته: لطفا ابتدا وارد سایت شده و سپس جواب خود را ثبت کنید و یا آدرس ایمیل خود را هنگام ثبت جواب وارد نمایید تا در صورت برنده شدن، امکان تماس و واریز وجه جایزه وجود داشته باشد :)
از گروه : دانستنی ها 157  بازدید

450
تومان هدیه بهترین جواب
با عرض سلام. ضمن تشکر از وب سایت خوبتون. تو شهرتهران ای دی اس ال پارس آنلاین بهتر و باکیفیت تره بگیرم یا شاتل؟(لطفاً توضیح دهید)
از گروه : دنیای مجازی 127  بازدید

500
تومان هدیه بهترین جواب
چطور می شه عکس ها رو محو کرد؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 126  بازدید

500
تومان هدیه بهترین جواب
با سلام بنده فرزند ارشد و تنها فرزند بالای 18 سال خانواده هستم و دو تا داداش دیگر دارم که یکی 16 سال سن دارد و دیگری 4 سال.پدر بنده دو سال است که بر اثر فشار خون بالا CVA یا سکته مغزی کرده و سمت چپ بدنش (دست چپ فلج و پای چپ اختلال در عملکرد) دارد.آیا میتوانم معافیت کفالت پدر را بگیرم؟ لطفا یک دوست عزیز کمکم کند
از گروه : معافیت کفالت 3451  بازدید

10000
تومان هدیه بهترین جواب
پیشنهادات شما برای بهتر شدن سایت سوال و جواب چیه؟
چه کمبودهایی حس می کنید؟
به نظرتون چه تغییراتی می تونه سایت رو برای شما کارآمد تر و جذابتر بکنه؟
در آخرین سوال اینکه دوس دارید سایت بهتر بشه و برای بهتر شدنش و در امر آشنا کردن دوستاتون با سایت؛ همراه و هم دل ما هستید؟
از گروه : پیشنهادات شما برای سایت سوجا 2945  بازدید

می تونی به این سوال ها جواب بدی؟









چند تا سوال درباره مکانیک محیط پیوسته دارم.
( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) title='بنا به درخواست کاربران، امکان مشاهده ی شماره تلفن محدود شده است' class='fa-stack fa-lg'>.gif
( لینک ) ' rel='nofollow'> ( لینک ) title='بنا به درخواست کاربران، امکان مشاهده ی شماره تلفن محدود شده است' class='fa-stack fa-lg'>.gif
و اگر خواستید یه اکانت 25 روزه وی.پی.ان میکیرز








با سلام
دوستان من 14 سال دارم و چند وقتی میشه به ویلون علاقه مند شدم و همیشه هم موسیقی رو دوس داشتم...
تقریبا تحقیقات لازم رو انجام دادم...
میدونم از سازهای دیگه مثل گیتار خیلی سخت تره...
میدونم دوره ی یادگیری طولانی تری داره...
میدونم تمرین زیاد میخواد...
قیمت هم میدونم...

خواهشا اگه مسئله ی دیگری هم هست منو مطلع کنید

یه موضوع دیگه :
من مدرسه ی سمپاد درس میخونم و سال هایی که توش هستم در نوع خودش حساسه...
من خیلی موسیقی و ویلون رو دوست دارم ولی میخوام یه جوری باشه به درسم لطمه نزنه...
سوالم اینه : برای اینکه بتونم مطالب رو خوب یاد بگیرم و در زمان عادی دوره ی یادگیری رو تموم کنم روزی چند ساعت وقت برای تمرین باید بزارم ؟ در این صورت چند سال دوره یادگیری طول میکشه ؟
اگه حدود 1 ساعت در روز براش وقت بزارم دوره ی یادگیری چند سال طول میکشه ؟
و اینکه اگه به اجبار وقفه ای بین دوره ی آموزشی ام بیافته (مثلا 1 ماه) مشکلی در دانسته های قبلیم پیش نمیاد ؟

ممنون میشم جواب بدید




















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات