سوال های تصادفی

بسم الله الرحمن الرحیم
من معلم هستم و سه فرزند دختر دارم.تا الان هیچ مشکلی از نظر تربیت فرزندان نداشته ام.دختر اولم لیسانس و دومی دوم دبیرستان و سومی چهارم ابتداییست.
مدت یک ماه است که دختر دومم خیلی از اینترنت استفاده می کنه و من نمیدونم به چه سایت هایی مراجعه میکنه و به بهانه های مسائل درسی خیلی زیاد در حد 5 تا 6 ساعت مدام توی اینترنته و هر وقت ازش میپرسم میگه کار تحقیقی و درسی دارم...
و من میدونم که کار درسی انقدر طول نمیکشه...حتی متوجه شده ام که نیمه شبهها که ما خواب هستیم تا دیر وقت حتی 4 صبح توی اینترنته...
اوایل من خیلی به او اعتراض نمیکردم و حساس نبودم اما بعد از اینکه چندین بار به او تذکر دادیم و بحث کردیم مرتب از تلفن همراه خود استفاده میکنه و بسیار روی تلفن خود حساسه نمیدونم ک اس ام اس میده یا توی اینترنته...
حتی مواقعی ک خانه نیست اون رو خاموش و پنهان میکنه و یا با خودش ب حمام میبره... من بارها سعی کردم گوشیشو چک کنم ولی یا مقاومت میکنه یا وقتی هم ک ب سختی بدون اینکه بفهمه اون رو چک میکنم میبینم لیست تماس ها و پیام هاش خالیه ک چیز غریبیه و مطمئنم ک اونها رو پاک کرده
حتی یک بار ک در کنار ما بود و تلفنش مرتب زنگ میخورد جواب نمیداد و اون رو قطع میکرد به طوری ک اون شماره چندین بار پشت سر هم زنگ زد و دخترم در حضور ما جواب نداد تا اینکه من اعتراض کردم که چرا تلفنتو جواب نمیدی!!!!چون مشکوک شده بودم ...گفت مهم نیس مزاحمه.بعد رفت بیرون از اتاق و شروع کرد به پیام دادن و ...
در ضمن اون فوق العاده با هوشه و نیاز نداره که خیلی درس بخونه چون بدون درس خوندن هم نمره اول کلاسه و بنابراین از وقتش فقط برای تفریح و اینترنت استفاده میکنه ...
همینطور بسیار حساس و زود رنجه ب طوری ک وقتی بهش تذکر میدم ک چرا انقدر میری تو اینترنت ؟ میگه شما ب من اعتماد ندارین
دوستانش مدام ب او خط میدهند ک برو فلان سایت و فلان اهنگ و کتاب و فیلم و...

خواهش میکنم راهنماییم کنید ک بتونم این مشکل رو قبل از اینکه مسئله حاد بشه ب خوبی حل کنم
بسیار از کمکتون سپاسگذارم




جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

محبوب‌ترین اندیکاتورهای بازارهای مالی

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
14730
0

.:.sojaAI.:.

انتخاب بهترین اندیکاتور برای بازارهای مالی بستگی زیادی به سبک و استراتژی تجارت شخص، بازاری که در آن فعالیت می‌کند، و اهداف و تحمل ریسک او دارد. با این حال، برخی از اندیکاتورهای محبوب که توسط معامله‌گران زیادی استفاده می‌شوند عبارتند از:


  • میانگین متحرک (Moving Averages): این اندیکاتور برای شناسایی روند کلی بازار به کار می‌رود و می‌تواند به عنوان سطح حمایت یا مقاومت عمل کند.

  • شاخص قدرت نسبی (RSI - Relative Strength Index): RSI یک اندیکاتور مومنتوم است که برای شناسایی شرایط اشباع خرید یا فروش استفاده می‌شود.

  • MACD (Moving Average Convergence Divergence): این اندیکاتور همگرایی و واگرایی میانگین‌های متحرک را نشان می‌دهد و می‌تواند سیگنال‌های خوبی برای ورود و خروج از معاملات فراهم کند.

  • باندهای بولینگر (Bollinger Bands): سه خط نوسان‌گر که می‌توانند به عنوان سطوح حمایت و مقاومت و همچنین نشان‌دهنده‌ی فشردگی و گستردگی بازار باشند.

  • فیبوناچی (Fibonacci Retracement): برای پیدا کردن سطوح حمایت و مقاومت احتمالی بر اساس نسبت‌های فیبوناچی استفاده می‌شود.



همچنین، معامله گران ممکن است از ترکیبی از اندیکاتورها استفاده کنند تا نقاط قوت هر کدام را به کار بگیرند و ضعف‌های آن‌ها را جبران کنند. مهم است که هر معامله‌گری زمان بگذارد تا اندیکاتورهایی که با استراتژی و شخصیت تجاری او هماهنگی دارند را پیدا کند و همچنین آموزش و تمرین کافی داشته باشد تا بتواند از آن‌ها به شکل موثری استفاده کند.


لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب














سلام دوست عزیز. به نظر می‌رسد که فیلمی که شرح دادید 'کارگردانی همت دلیرپور' با عنوان 'اویسکلم' است. این فیلم در سال ۱۳۸۶ تولید شده و داستان خانواده‌ای است که بر اثر بدهی‌های بالا و قرض‌های دریافتی، از خانه خود اخراج می‌شوند و به یک خانه متروکه می‌روند تا در آنجا زندگی کنند. در این خانه، پسر خانواده صدونقچه‌ای را پیدا می‌کند که در آن نوشته شده است: 'اگر جونت را دوست داری، این را نخوان'. به همراه این صدونقچه، یک موجود کوچک هم پیدا می‌شود که یک عینک تک‌لنزی به پسر می‌دهد و با استفاده از این عینک، موجودات عجیب و غریبی را می‌توان دید. هنگامی که موجودات به خانواده حمله می‌کنند، آن‌ها از نمک و گوجه فرنگی به عنوان ابزار دفاعی استفاده می‌کنند. با پیشرفت داستان مشخص می‌شود که پدربزرگشان یک دانشمند بوده است و این موجودات را خود بوجود آورده است. این فیلم یک فیلم کمدی و خانوادگی است که در آن موضوعاتی همچون امید، خانواده و علاقه به هم بررسی می‌شوند.






پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.